JugSport.net

sportski portal južne Srbije

VINARČANI NOVI ZONAŠ

FINALE BARAŽA   JABLANIČKE LIGE

JEDINSTVO (B) – MLČADOST 1959 – 0 :2 ( 0:0)

Mrštane: Gledalaca 1.000 . Sudija: Nikola Đorđević ( Leskovac) 8. Strelci: D. Zdravković u 53 (KU), Nisić u 90+3 minutu. Žuti kartoni: Mišić, , D. Mitić, M. Tasić, Momčilović, Gligorijević ( Jedinstvo), S. Stojanović, Kocić, Nisić, D. Zdravković( Mlaodost 1959). Crveni karton: D. Zdravković u 90+3 ( Mladost 1959).

JEDINSTVO (B): Mišić 6, Zdravković 6 ( Todorović 6), N. Ivanović 6 ( Krsić 6), Mitić 5,5, Stojković 5,5, Tasić 6, Jaković 6, Momčilović 6,5 ( O. Ivanović 6), Stanković 6,5, Gligorijević 6,5, Radivojević 6,5.

MLADOST 1959: Nasić 7, Anastasijević 7, Đokić 7, Stojanović 7, Kocić 7, Marinković 6 ( Stepanović 6,5), Nisić 8, D. Zdravković 8, Mišić 7 ( Aleksić-), Mitić 7 ( Spasov 7), Nikolić7

Igrač utakmice:  D. Zdravković

Finalna utakmica u Mrštanu  za popunu Zone-jug  između Jedinstva iz Bošnjaca koji je bio dominantan u prvenstvu u polsednjem kolu na svom ternu recimo današenjeg protivnika ponizio visokom rezultatom 9:3 i svi su danas očekivali sigurnu pobedu Bošnjačana i  plasman u Zona jug, jer su po svim parametrima predstavljeni kao bolji tim što su pokazali i postignutim rezultatima, ali fudabal je čudna stvar, prognoze su neostvarljive, pogotovu kad se igra finalna utakmica. Vinarčani su sa više želje i htenja ostavrili uspeh, dok su stručni štab i igrači Jedinstva mislili lako ćemo  do pobede, međutim pokazalose suprotinim.

Međutim tako nisu mislili fudbaleri iz Vinarca zaboravili su brzo katatsrofalan poraz u Bošnjacu i zaigrali na opšte iznenađenje svih  kvalitetno i srcem i plasirali se u Zona jug pobedom sa  2:0.

U prvom delu utakmice nij ebilo golova i u nstavku sureta viđena su oba pogotka Vinarčana. Već na početku drugog dela utakmice iz kaznenog udarca  u 53 kojeg je izveo Nisić i doveo svoj tim u voćstvo.

U poslednjim trenutcima utakmice tu prednost je udvostučio i postavio konačan rezultat D. Zdravković, koji je zbog drugog žutog kartona zaradio put u svlačionici zbog nepristojnog radovanja.

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili