RTANJ PRUŽIO DOSTOJAN OTPOR

PRVA REGINALNA KOŠARKAŠKA LIGA

 

KK RADAN – KK RTANJ 79:73 ( 34:26)

Lebane: Hala Sportova. Gledalaca 200. Sudiski par_: M. Stojanović (Niš)- M. Stamenković. Delegat: N. Tomić (Aleksinac).Rezultat po četvrtinama ( 10:14, 24: 12, 19:21, 26:26. Nagomilanih prekršaja nije bilo:

 

KK RADAN: Veličković 11, Mišić 2, Živadinović 27, Jovanović 3, Zdravković 11, Ilić 2, Grubaš, Stoiljković 20, Jović, Filipović 3.

 

KK RTANJ: Grujo 13, Jusić 8, Đimiš, Jovanović 18, Stamneković 22, , Mišić 12, Rodić, Dakić, Radisavljević.

Igrać utakmice_ Živadinović

U fer i korektnoj igri jednog i drugog tima, utakmica je protela u nadigravanju jedne i druge ekipe. Ipak domaćin j ebio uspešniji za šest ponea koliko mu j ebilo potrebno z avrednu pobedu pred svojim navijačima. Rezultat bi bio mnogo veći u koriost domaćina da nij ebilo dosta pročmašaja u reketu. Ali to je stvar neiskustva i mladosti ove ekipe , čije vreme tek dolazi.

Prvi period igre gosti su rešili u svoju korist (10:14)igralo se nekako obazrivo i taj period igre proteko je u ispitivanju snaga išlos esamo na sigurne poene. Drugi period igre u potpunosti je pripao domaćinu i u tom delu je i rešeno pitanje pobednika (24:12) pa se na odmor otišlo sa osam poena prednosti za domaćina ( 34:26)

što je i bilo relan odnos snaga na terenu. U drugom poluvremenu tačnije u trećoj deonici gosti su bili bolji za dva poena (19:21) i završio se rezultatom 53:47.

U poslednjem periodu igre egal rezultat (26:26) i na kraju rezultatom 79:73 slavili su domaćini i zabeležili vrednu pobedu u duelu sa vrlo dobrom ekipom iz Boljevca koja je uglavnom celog toka igrala sa jednom petorkom što govore postignuti koševi.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net