JugSport.net

16. april 2024.
sportski portal južne Srbije

KACABAĆ I KFM STUBLA FINALISTI

Bojnik. Na terenu za male sportove odigrane su polufinalne utakmice Seniora i finalne za Pionire, gde je viđen  izvanredan mali fudbal, vodila se prava borba na terenu u  sve četiri ekipe  su pružile svoj makimum. Kacabać  je penalima izborio plasnam u fuinale ,boljim izvođenjem , dok je KMF Stubla minimlanim rezultaom  /2:1)  bila bolja od Donjeg Brijanja-Fer plej  , koji  su promašli penal, i nekoliko stoprocentnih prilika za postizanje golova

I tako doživeli poraz. Takao da ćemo danas gledati pravo finale između Kacabaća i KMF Stubla, dok će se za treće meto sastati Donje Brijanje –Fer plel i Eleven. Biće i finale za veterane u kome se sastaju dve najboilje ekipe Škola i Vodovod obe ekipe iz Bojnika.

ELEVEN – KACABAĆ  2:2 ( 1:1)

Bojnik. Teren za male sportove: Sudisli par: Predrag Đorđević(Bojnik)- Nemanja Kostić ( Leskovac). Strci: Danilo Stanišić u 17, D. Arsić u  38 za Eleven, Marjanović u 23, i Radovojević u 30  za Kacabać . Strelci iz penal: D. Arsić(Eleven), P: Anđelković, Dušan Kostić, Marko  Stamenković.

ELEVEN: Đikić, Danilo Stanišičć, Danijel Stanišič, Lazar Petović, Saša Stanković, Dejan Ivanović, Dejan Jovanović, miloš Đelić, Dušan Arsić.

KACABAĆ: Lav Mikić, Dušan Kostić, Miomir marjanović, Marko Stamenković, Aleksandar Radivojević, Dušan Anđelković Jovan Alićić, Miloš Mitić, Stefan Nikolić.

Igrač utakmice: Lav Mitić

U regularnom toku utakmice vodila se prava borba na terenau, za svaku loptu, i njapravedan je  nerešen rezultat koji je odlućen izvođenjem penala , gde su bolji izvođači bili Kacabaćani i zasluženo se plasirali u današnjem finalu sa ekipom Stuble, gde očekujemo još jednu kvalitetnu utakamicu i borbu do poslednjeg minuta.KO bude ebolji taj će biti pobednik

KMF STUBLA- DONJE BRIJANJE –Ferplej  2:1 (2.1)

KMF STUBLA: Dragan Živković, Filip Jovanović, Petar Marjanović, Petar  Vojinović, Nikola Stanojević, Jovica Avramović, Aleka Cvetković, Igor Stefanović, Nikola Petrović, Dušan Strahinjić

 

DONJE BRIJANJE-FER PLEJ: Milan Stanković, Ivan Milošević, Aleksandar Vidojević, Predrag Nešić, Dušan Stojković, Aleksandar Milienković, Predrag Stojkovič, Aleksa Pešić, Darko Spasić, Nemanja Mitrović

igrač utakmice: Igor Stefanović

Sve je rešio njabolji igrač utakmice Igor Stefanović  za samo dva minuta postigao je dva pogogotka za Stublančane. Protivnik je uspeo da smanju u 14 minutu igre., ali nij emogao i do izjednačenja, zbog ne snalažljovosti   svojih igrača.

U drugom delu igre Stubla se branila  igralo se na njihovoj polovini. Protivnik je promašio i kazneni udrac, imao nekoliko izglednih prilika za izjednačenja ali je sportska sreća bila na strani pobednioka ekipu KMF Stubla koja će za protivnika imati vrlo dobru ekipu Kacabać u finalnoj utakmici.

Sve je proteklo u najboljem redu polufinalne utakmice, odlično suđenje, još bolja organizacija ljudi iz Sportskog saveza opštine Bojnik koji izvanredno vode takmičenje, tribine prepune gledalaca.Pravi užitak u večernjim satima u Bojniku.

FINALE PIONIRA

STUBLA –PRIDVORICA 1:5

Bojniki. Teren za male sportove. Sudije: Predrag Đorđević (Bojnik), Namanja Kostić(Leskovac: Strelci: S. Đorđević( Stubla), Veljko Ilić  13, 26, 34, P. Mihajlović u 22, M. Rajković u 26 za Peidvoricu.

STUBLA: L. Mihjalović O. Stoiljković, A. Ilić, A. Stojanović, A. Spasić, M. Krstić. N. Gavrilović, M. Krtsić, S. Đorđević

PRIDVORICA: V. Ilić, F. Vukić, O. Đorđević, A. Mladenović, M. Milić, L. Petković, P. Mihajlović, M. Ristić, N. Jović, M. Pujić.

Pobednik  Pridvorica je u svojim redovima imala raspoloženog strelca Veljka Ilića koji je „het-trikom“ rešio pitanje pobednika za Pionire dođene 2002 / 08 i mlađe, tako da su zasluženo dobili prigodne nagrade od Sportskog saveza opštine Bojnik.Za najboljeg strelca proglašen je Veljko Ilić  a za najboljeg igrača turnira P. Mihajlović obojica iz pobedničke ekipe  Pridovorice.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print