JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Karate majstor neda titulu

Medveđa: Jedan od glavnih  sportova u Medveđi je svakako karate, i  klub  Jablanica koji u svojim redovima imaju nekoliko kvalitetnih karate majstora, da ne govorimo o prošlosti, već da se usmerimo ka budućnosti ovog kluba.

Najbolji među najboljima je bez sumnje  Nikola Mladenović , koji je i dvostuko biran za najboljeg sportistu ove male varošice na jugu Srbije, uz samoj adminstartivnoj  granici sa Kosovom i Metohijom.

I pored epidemije korona vurusa ova istinski majstor ringa  je vredno trenirao i ko nikad dosad se pripremio za predstojeće Državno prvenstvo koje se održava u nedelju 28 juna na dan Vidovdana u Subotici. Inače KK Jablanica je član Global Federacije Srbije . Trener Medveđa Milivoje Zlatković, je marljivo radio sa Mladenovićem, a na put Subotice pored njega krenću još dva talentovana takmičara od kojih se očekuje da u skorije vreme budu krenuli stopama svog isksunog klupskog druga. Inače Mladenović će  sve učiniti da odbrani tutulu prvaka u svojoj kategoriji u borbama do 72 +  kg.  gde će možda biti i najača konurencija za prvaka države.

Spreman sam i jedva čekam nedelju , da dostojno repezentujem  svoj klub i svoju Medveđu na državnom prvenstvu naše asocijacije, gde će baš u mojoj kategoriji biti još nekoliko kvaitetnih boraca. Nadam se ponovnom osvajanju titule prvaka i tako  se kući vratim sa zlatnom medaljom oko vrata. Ako u tome uspem velike zasluge pripadaju mom treneru Milivoju Zlatkoviću sa kojim sam poslednjih  skoro mesec dana žestoko radio i prolijeno je dosta znoja rekao je Mladenović.

U ime našeg portala jednom ovako kvalitetnom  takmičaru i vrednom sportisti želimo  da osvajanjem titule prvaka države samo nastavi sa žetvom medalja gde je i upravo stao.

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print