Медвеђа снимила најаву за наступ на предстојећем такмичењу “Србија у ритму Европе”

Данас је у Београду организован долазак свих представника општина и градова који учествују на пројекту Србија у ритму Европе. Повод је снимање тизера, односно најаве која ће представнике 24 општина које учествују на такмичењу представити Србији када дође време за гласање на поменутом такмичењу.

Такмичење је заказано за почетак септембра, када ће се у Врању, граду домаћина одржати овогодишње такмичење Србија у ритму Европе. Медвеђа ће ове године представљати Бугарску на манифестацији са песмом „If love was a crime“, коју ће изводити Катарина Петровић, а кореографијом испратити Тијана Матић, Маја Денић, Стефан Петровић и Милан Илић.

Овај највећи дечији музички пројекат у Србији подржали су амбасадори Европе и Европске уније, а медијски подржала Прва српска Телевизија.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net