JugSport.net

18. april 2024.
sportski portal južne Srbije

BOJNIČANI FURIOZNI

ZONA JUG

 

JEDINSTVO (GS) – PUSTA REKA 1:4 (1:2)

 

Gornje Stopnaje: Gledalaca 100. Sudija: Nikola Stoiljković (Leskovac) 7. Strelci: Blagojević u 23 za Jedinstvo, Miljan Stojanović u 7 i 40 oba iz (KU), Danilo Stanišić u 71, Danijel Stanišić u 88minuta za Pustu reku. Žuti kartoni: O. Nikolić, M. Ristić ( Jedinstvo), M. Stojanović Danilo Stanišić Stojčić ( Pusta reka).

 

JEDINSTVO (GS): Aleksić 6,Ristić 6,(Dimitrijević-), Stojanović6,(Marković-), V. Stefanović- (Alepijević 6), Marinković 6, Strahinjić- (Nikolić 6), Dimitrijević6,5, Ristić6, Blagojević 7, D. Stefanović6,5, S. Stefanović 7.

 

PUSTA REKA: Simniša Stanković 7, Vidojević 7, Stojanović 8, Danijel Stanišić 8,A. Stanković 7, (A.Ilić -), M. Jovanović 7,(Jović 7) N. Jovanović 7, Danilo Stanišić 7,5, Stojčić 7, N. Petrović 7, L. Petrović 7

 

Igrač utakmice: Danijel Stanišić

Bojničani su odličnom igrom došli do zaslužene pobede. Po tradiciji uvek su neugodan protivnik domaćinu.Već u 7 minutu kazneni udarac oboren je Danijel Stanišić a siguran egzekutor bio je M. Stojanović i gosti su prvi došli u voćstvo. Domaći su preko Blagojevića uspeli u 23 minutu da poravnaju rezultat na 1:1. U 40 minutu identičan situacija kao kod prvog pogotka gostiju. Ponovo kazneni udarac nad Danijelom Stanišićem i ponovo je siguran sa bele tačke M. Stojanović i gosti preokreću rezultat u svoju korist i sa tim se odlazi na zalsuženi odmor.

U drugom delu još dva pogotka gostiju iz Bojnika. Najpre je na 1:3 povisioDanilo Stanišić u 71 minutu: Da bi svojim pogoitkom četvrti za svoj tim krunisao dobru igru najbolji pojedinac utakmice Danijel Stanišić u 88 minutu igre, što je i bio konačan rezultat i zaslužena i vredna pobeda gostiju iz Bojnika.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print