JugSport.net

sportski portal južne Srbije

TESNA ALI VREDNA POBEDA

SRPSKA LIGA-ISTOK

PĆINJA- GFK DUBOČICA 3:2 ( 1:1)

Trgovište: Gledalaca 300. Sudija: Stefan Ćirić(Pirot) 6. Strelci: Velinović u 28, N. Arsić u 48, 63 min. za Pčinju, N. Mladenović u 5, D. Savić u 87 (KU). Žuti kartoni : N. Arsić, M. Tasić, Mitrović(Pčinja), N. Mladenović, (Dubočica).

PČINJA: Mihajlović 7, Velinović 7,5, Smiljković 7, Arsić 7, Krtsić 7, Tasić 7, Nedeljković 7 ( Cvetković-), Anđelković 7, N. Arsić 8,5, (Đorđević -), Spasić 7, Mitrović 7

GFK DUBOČICA: Mladenović 6,5, Mladen Mladenović 6 ( Miljković 6, Ljubenović 6,5, L. Mitrović 6, Savić 7, N. Mladenović 6 ( J. Jovanović 6), Jovanović 6, Paunović 6,5, Jovanović 6 ( M. Mitrović 6), Stojković 6, Tolić 6.

Igrač utakmice: Nikola Arsić

Tesna ali zasužena pobeda domaćina koja je izvojevana teškom mukom u fer i korektnoj igri dva sportska prijatelja. Bodovi su ostali u Trgovište koji su povećali šansu za opstanak među Srpskoligaše.

Međutim hladan tuš već u 5 minutu N. Mladenović vara odbranu domaih i golmana mIhajlovića i goste iz Leskovca dovodi u voćstvo.

Tek posle opsade gola gostuju  u 28 minutu usledilo je izjednačenje a strelac je bio defazivac Velinović i sa tim rezultatom je završen prvi deo utakmice.

U drugom delu već nasmom početku tačnije u 48 minutu N. Arsić svojim prvim pogotkom preokreće rezultat  u korist domaćina. Po drugi put u strelce se upisuje ponoco Arsić u 63 minutu i stvara opipljivu prednost domaćina na 3:1 i nazirala se sigurna pobeda. U 87 minutu umalo sudija Ćirić po rečima domaćinakoji kažu da  prestrogo pokazuje na penal koji u pogodak pretvara kapiten D. Savić. Tako su domaćini zadnjih nekoliko minuta bili prinuđeni da brane minimalnu predost i uspeli su da je sačuvaju do kraja utakmice i   osvoje ceo plen zlata vredan u begu  sa dna tabele.

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print