JugSport.net

20. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Pevajući iz Kuršumilije

Kuršumilja. Gledalaca 50. Sudija. Lazar Spasić (Niš) 8. Stelci: Ivanović u 78 za Polet 1980, Milić u 61 i 90 + 3 za Budućnost. Žuti karton: Mitrović ( Budučnost).

POLET 1980: Vanić 6, Jović 6,5, Nikola (N) Stojanović 6, Dragović 7, Nikola ( R ) Stanojević 6, Danić 6, Joavnović 6, Aritonović – ( M. Živić 6), Lazić 6, N. Živić 6 ( S. Lazić 6 ), Ivanović 7.

BUDUĆNOST: A. Stoiljković 8, Mitkov 7, Dimitijević 7, Milenković 6, Milošević 7, M. Stojanović 6,5, N. Stojanović  7, Cvetković  6 ( N. Stoiljković -), Mitović 7, Milić 8, Janković 7.

Igrač utakmice: Miloš Milić

Pobeda fudbalera iz Orašja na gostovanju u Kuršumilji u duelu sa jedinim predstavnikom sa Kosova i Metohije u ovom rangu takmičenja. Domačin je bio bolji tim, stvarao prilike kako u prvom tako i drugom poluvremenu. Igralo se uglkavnom na polovini gostiju iz Orašja.

 

U prvom delu igre nije bilo golova, sva tri pogotka viđena su u drugom poluvremenu. Najpre su gosti poveli u 61 minutu, pogotkom kapitena i najboljeg pojedinca na utakmci Milića, koji je iskoristio nesmotrenost odbrane domaćina.

Domaći su od siaset prilika ipak u 78 minutu uspeli da realizuju jednu. Strelac je Ivanović udacem iskosa sa leve strane. Odluka o pobedniku pala je u nadoknadi vremena.  U kaznemom protoru domaćina lopta je došla do Milića , koji je iskosa sa desne strane šutirao i pogodio suprotni ugao nemoćnog Vanića.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print