JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Druga „trojka“ Medveđana

Medveđa: Dali je pobeda nad ekipom  FK Bobište iz istoimenog predgrađa Leskovca, plod dobre igre Medveđana ili samo trenutan bljesak osteje da se vidi. Već sutra(sreda) predstoji gostovanje FK Žitorađi ne neutralnom terenu u  Prokuplju i dobra prilka da se ponovi dobra igre iz utakmice sa Bobištem. Povređenih niti kažnjeh nema, tako da će šef struke Milan Đokić biti u prilici da domaćinu suprostavi najbolji sastav sa kojim raspolaže u ovom jesenjem delu prvenstva.

Centralna figura utakmice sa Bobište bio je Miljan Palević koji je postigao četiri pogotka i bio nerešiva enigma za odbranu gostiju. Zabeležena je druga pobeda u minula pet  kola , što ih je svrstalu u grupu timova tu negde na sredini tabele  Zona-jug. Što bi se moglo reći da nije loše.

Odigrali smo dosta dobro kaže predsednik kluba i ujedno igrač Marko Ivanović i dodaje: Raduje nas sve ovako visoka pobeda, što je dobra najava da trebamo da igramo još bolje u nastavku jesenjeg dela prvenstva sa još boljim timovima od nedeljnog protivnika. Cilj nam je dase  ne nađemo u samom dnu tabele, da budemo tu gde trenutno jesmo sada . Uslove za rad imamo dobre zahvaljujući pre svega lokanoj samoupravi Medveđa na čelu sa prvim čovekom dr.Nebojšom Arsićem i na nama je da se odužimo dobrim igrama a pobede će doći kao plod takvih igara u nastavku jesenjeg dela prvenstva bio je jasan Ivanović.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili