JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Bojničani se ne šale

Bojnik: Po dirigentskom palicom isksunog trenera Dejana Cenića i njegovog saradnika u radu  Bobana Nikolića Fk Psuta reka iz Bojnika je bez poraza u minula pet kola u Zona-jug uz napomenu da su u prvom kolu bili slobodni, jer liga broji 17 klubova. Pobeđeni su kod kuće Akademija -10 iz Prokuplja i Vranjska banja, dok na gostovanju su bili bolji od Jablanice u Medveđi i Poleta 1980 iz Lapljeg sela u Kuršumiji.

U šestom kolu koj je na programu  u sredu u goste im dolazi još jedan novalnija sa dna tabele Svetlost iz Badnjevca, gde treba očekivati petu  „ trojku“ za redom. Dali je ovo početak jedne uspešne jesenje polusezone, gde treba očekivati dobre igre i pobede i lidersku poziciju na tabeli , ostaje nam da se uverimo.

Tim smo zdržali iz prošlog prvenstva. Mladi igrački kadar je iskusniji za jednu polusezonu kaže na počektu predsednik kluba , ujedno i igrač Predrag Vidojević i dodaje: Tim je sastavljen od naših igrača iz  Pustorečkog kraja. Iskusni igrači poput Žarka Stojanovića Igora Jankovića, kapitena Nikole Ilića, golmana Siniše Stankovića braće bizance Stanišić, pomažu mladim igračima da istraju do kraja dok ne steknu neko fudbalsko iskustvo. Start je uspešan , sve nas to raduje, ali tek nailaze ozbiljnije utakmice, gde trebamo da iskažemo svoj kavitet.

Sigurno ako nam se ukaže prilika za sam vrh tabele nećemo se liderske pozicije odreći tek tako. Radili smo u pripremnom periodu dobro, što se pokazalo i kroz pripremnim utakmicama. Sve se to dobro nastavilo u prvenstvu i verujem da će biti još bolji  fudbslkih partija ove jeseni , kako u Bojniku tako i na gostovanjubio je jasan Vidojević.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print