JugSport.net

16. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Protiv Mrštančane u Mocart opremi

Lebane: Na jednom od poslednjih treninga pred utakmicu 17 kola Srpske fudbalske lige istok sa ekipom  Moravac –Orion iz Mrštana fudbaleri Radana dobili su na poklon komplet sportske opreme Konpanije Mocart, sa kojom će po rečima ljudi iz kluba nastupiti u nedeljnoj utakmici , u kojoj se nadaju pobedi u komšiskom derbiji, koji je uvek bio intersantan i zanimljiv do samog kraja. Položaj na tabeli nebi smeo da zavara Radana, ma da su i Lebančani trenutno u donjem delu tabele.  Komšiski derbi i derbi začenja treba da donese dobar fudbal.

Upravo o poklon opremi i nedeljnoj utakmci Sportski direktor Dragan Momirović kaže: Kao i mnogi drugi fudbalski kolektivi i mi smo učetvovali na Konkurs“Pomoć Mocarta“ klubovima širom Srbije. Konurisali smo i oni su u nam prepoznali  klub koji ima želju i da još napređuje  nego što je sada. Na našu radost ta saradnja se obistinila i vidite dobili smo opremu. U ime FK Radana zahvaljujem se Kompaniji Mocart, posebno menadzerki Dragani Stević koja se toliko angažovala i  kao i svim ljudima u ovoj Konpaniji koji su nam našu želju udovoljili pozitivno.Nadam se da nećemo razočarati ljude koji su nam ovo darivali i da ćemo već u nedelju u novoj garnituri započeti pobedom. Nadam se da će ta saradnja da se nastavi jer upravo ova Kompanija prepoznaje razne klubove širom Sbije i nadam se da će u nama videti buduće dobre saradnike.

Što se tiče nedeljne utakmice sa Moravac Orionom iz Mrštana, nadam se da su se kockice polako složile, ekipa je počela da pruža igre na terenu onako kako mi svi u klubu očekujemo.  U nedeljnoj utakmici sa sigurnoću mogu da kažem da idemo na pobedu.  Ostalo sve sem sem pobede bio bi neuspeh. Ekipa je dobro spremna,  i očekujemo onu pravu igru koju upravo  svojim kvaitetom trebamo i da pokažemo  na samom  terenu. Nedelnji gost je dugogodišnji Srpskoligaš, koji je svoje utakmice uglavnom gubio minimalnim rezultatom i nas nikako nesme da zavara njihov položaj na tabeli. Nijednog trenutka nećemo da se opustimo već naprotiv igraćemo kao da je susret sa prvoplasiranim timom na tabeli. Povređenih i  kažnjenih nema pa će tako Radan nastupiti u novoj opremi kompletan i spreman da na svom bodovnom saldu uknjiži nova tri boda, koja bi mnogo značila za beg sa donjeg dela tabele.

Ništa manje nije optimista pred nedeljnoj utakmici ni Stefan Kostić koji kaže: Nesmemo da podcenimo goste iz Mrštana u duel ćemo ući maksimlno motivisani, sveni da su nam bodovi preko potrebni. Nastupićemo u novoj sportskoj opremi i nadamo se svi novoj pobedi. Što se tiče nas igrača daćemo svoj maksimum i tako zabeležiti vrednu pobedu. Ko bude izašo na teren sigurno neće štedeti sebe, jer samo tako možemo do nova tri boda, borbenom  požrtvovanom igrom svih nas bio je jasan Kostić.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print