JugSport.net

sportski portal južne Srbije

PIROĆANCI POTOPLJENI U JAGODINI

Gradski stadion Jagodina
Igrano bez prisustva publike
Gl.sudija: Lukić Aleksandar (Valjevo) 7
Strelci: Divac 29 min, Stojković 44 min(KU), Petrović 75 min, Ristić 79 min
Žuti kartoni: Petrović (Jagodina), Jakovljević, Petrov (Radnički)

FK Jagodina: Vesić 7, Spasojević 6,5, Stojković 7, Jovančić 6,5, Radulović 6, Ristić 7 (Pavlović -), Ilić 6 (Sujić -), Medić 7, Divac 7 (Stamenković -), Milić 7, Petrović 7 (Mićunović -)

FK Radnički: Šuljagić 6, Adžibaba 6 (Mijalković 6), Tolić 6, Dojkić 6, Kukolj M. 6 (Marković -), Jakovljević 6, Petrović 6, Milenković 6, Ožegović 6, Petrov 6 (Kukolj Đ. -), Kostić Milutinović 6 (Mirković -)

Igrač utakmice: Divac (FK Jagodina)

Gosti su prvi pripretili, u 7-om minutu Kostić Milutinović je posle dobrog proigravanja Tolića izbio sam ispred golmana Vesića ali je on uspeo da izađe iz ovog duela kao pobednik.Domaćini su uglavnom pretili iz prekida i u dva navrata su defanzivci Radničkog sa gol linije uspevali da izbace loptu u polje.


U 29 min odlična akcija domaćina, odlično su prošli po levoj strani i dobro odigranu povratnu loptu Divac je lako poslao u suprotan ugao Šuljagića. Posle ovog gola igra Radničkog se u potpunosti raspala. Nisu uspevali da pronađu rešenje za energičniju i agresivniju igru domaćina i kao rezultat toga je i gol postignut iz kaznenog udraca  u 44-om minutu, posle igranja rukom Petrova.


U drugom poluvremenu Radnički je krenuo agresivnije, Jagodinci čekali šansu iz kontranapada i posle lošeg dodavanja na sredini terena jedan takav su realizovali u 75-om minutu lako došli do velike prednosti, strelac Petrović.
Potpuno razbijene goste dokusurio je Ristić u 79-om minutu kada je ukrao loptu na ivici šesnaesterca i lako plasirao pored istrčalog golmana gostiju.


Fudbaleri Jagodina su ovom pobedom izbili na četvrto mesto PLS a Radnički ostao u zoni ekipa koje strepe za opstanak u prvoligaškom društvu. Priliku da eventualnom pobedom poprave poziciju na tabeli imaće sledećeg vikenda kada u Pirot gostuje ekipa Železničara.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print