JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Rtanj “nizak” za Bošnjačane

Bošnjace: Gledalaca 200. Sudija: Aleksandar Vukadinović (Niš) 7. Strelci: Stoiljković u 32, Alekov u 74 minutu. Žuti kartoni:Mitrović (Jedinstvo), Ljubisavljević (Rtanj).

JEDINSTVO: Mišić 7, Mitić 7, Aleksov 7,5, Kostadinović 6, Stojković 7, Arsić 7, Marković 6,5 (Jović-), Djenić 7, Ćuković 6,5 Đorđević 6,5 (Mitrović-), Stoiljković 7 (Mitić-),

RTANJ: Milošević 6,5, Karabašević 6, Nikolić 6, Cokić 6,5, Stmankeović 6, Anđelković 6, Lapćević 7, Ljubisavljević 6, Kovačević 5, Jovanović 5,5, Grozdić 5.

Igrač utakmice: Igor Aleksov

Pored toga što su gosti iz Boljevca doputovali sa samo 11 igrača, pružili su dostojan otpor oslabljenim domaćinima koji su nastupli bez nekoliko standranih prvotimaca na ovoj utakmci. Čak su imali I nekoliko izglednih prilika za postizanje pogotka u oba dela igre. Primili su dva pogotka I mogu biti zadovoljni ovakvim porazom, sa brojčanim domaćinom , koji je izvršio sve tri izmene.

Posle pola sata igre usledio je u 32 minutu prvi pogodak na utakmici. Strelac je Stoiljković, koji je loptu primio u kazneni prostor gostiju , okrenio se ka golu I iz okreta šutirao I pogodio sam donji desni ugao nemoćnog golmana Miloiševića, koji je samo pogledom otpratio let lopte u mrežu. U 39 minutu kolosalna prilika za goste, koju je prošustio da relaizuje Kovaćević, jer je udrac golman Mišić krajnjim naporom odbranio u stilu rukometnog golmana rukom.

U drugom delu igre već 54 minutu ponovo je u prilici Kovačević, koji je sa nekoliko metara šutirao glavom preko gola. Istom merom u 61 minutu mu se na drugoj strani revanširao Marković, kada je na odlično dodavanje Stoiljkovića sa nekoliko metara šutirao pored gola. Još jednom su gosti bili u prilici da u tom trenutku stignu do poravnjanja rezultata. Posle korenra sa desne strane kojeg je izveo Grozdić, Stamenković je glavom neometan šutirao preko gola.

Konačnih 2:0 za domaći sastav usledili su u 74. minutu strelac je Aleksov, koji se prikrao iz pozadine I posle centar šuta Markovića volej udacem savalado golmana gostiju, koji je bio primoran dap o drugi put vadi loptu iz mrežu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print