JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Rutinska pobeda Bojničana

Bojnik. Gledalaca 100. Sudija: Ljubiša Pavlović ( Lebane) 5 . Strelci: S. Petrović u 69 i 90 minutu. Žuti kartoni: Danilo i Danijel Stanišić( Pusta reka), S, Ristić, Ibrahimović, Stevanović ( Jablanica).

PUSTA REKA: S. Stanković 6, N. Petrović 6, Dragoslav Stojčić 7, Vidojević 7, S. Petrović 8, Dinić 6 ( A(Z) Stanković -), Danijel Stanišić 7, A(G) Stanković 7, Ilić 6, Nikolić 7 ( M. Stojanović -), Danilo Stanišić 7.

JABLANICA: Marinković 7, Kostić 6, Ristić 7, Ibrahimović 6, Stevanović 6,5, Savić 6, Jovanović 7, M. Ivanović 7, Stošić 6, Ademović 6,5, Sahiti 6.

Igrač utakmice: S. Petrović

U prvom poluvremenu golova nije bilo. Igralo se uglvnom na polovini, bez izrazitih prilika ni pred jendim ni pred dugim golom. Gosti iz Medveđe su se orjentisali na čuvanje svog gola, dok je domaćin vršio pritisak , ali bez realizacije.

U drugom poluvrmenu postignuta su oba pogotka, ma da su i gosti imali nekoiko izglednih prilika da ugroze gol golmana domaćih S. Stankovića. Ipak prvi pogodak na utakmici tek u 69 minutu igre delo je najboljeg pojedinca na utakmici Stefana Petrovića, koji je manirom isksunog strelca po prvi put primoro na predaju golmana gostiju Marinkovića preciznim udarcem sa ivice kaznenog prostora, lopta je zvršila u sam gornji desni ugao.

Prednost domaćih udvostučena je u polsednjem minutu igre, što je i bio konačan rezultat na utakmci a strelac je ponovo S. Petrović, koji je iskoristio zbunjenost odbrane gostiju i postigao svoj drugi pogodak na utakmici ujedno za svoj tim.

Pokazano je čak pet žutih karona, što je bilo prestorgo na jednoj mirnoj utakmici, bez nijednog ozbiljnijeg prekršaja u fer i korektnoj igri oba tima.