JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Real pred svojim navijačima opravdao očekivanja

9.kolo  MFL FSJO

Stadion u Donjoj Jajini.

Gledalaca: 100

Strelci: Janjić u 7, Redžepović u 63 i Stajković u 70 i 85 minutu za Real a Stojanović u 58 i Mladenović u 78 minutu za Marjan MB

Žutih kartona i isključenja nije bilo.

REAL: Cvetković, D.Stevanović, Kocić (Stanković), Živković, Petrović, Stamenković (Stajković), Janjić (M.Stevanović), Milošević, Nikolić, Redžepović i N.Stevanović.

MARJAN MB: Ilić, Stevanović, Janković, Kostić, Petković, Miloš Stojković (A.Mladenović), Milošević (L.Mladenović), Marko Stojković, Stojanović, M.Mladenović i Momčilović.

U izuzetnoj fer utakmici, obe ekipe prikazale su dopadljivu igru, naročito u drugom poluvemenu kada je i postignut veći broj golova. Domaćin je veom brzo poveo, već u sedmom minutu najsnalažljiviji bio je Janjić. Real je propustio još nekoliko stopostonih šansi, ali do kraja prvog dela susreta, otišlo se sa minimalnim vođstvom.

U nastavku, posle izjednačujućeg pogotka gostiju iz Male Biljanice, za samo nekoliko minuta Redžepović i ponajbolji u sastavu Reala „rezervista“ Stajković napravili su prednost od dva gola, umanjio je potom Mladenović a konačnu tačku na ovaj susret stavio je ponovo snalažljivi Stajković postaviviši konačan rezultat 4:2 za Real.

 

Ovom pobedom, fudbaleri iz Donje Jajine na korak su bliži plasmanu u viši rang takmičenja.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili