JugSport.net

sportski portal južne Srbije

LEBANČANI UPALILI MOTORE

Lebane: U protorijama FK radana u Lebanu člana Zone juga danas je šef struke Srđan Kocić i njgov pomoćnik Dušan Stanković izvršli prvu prozivku igrača u prisustvu podpredsednika i “alfa i omege” kluba Bojana Veličkovića u odsustvu zbog radne obaveze predsednika kluba Dejana Veličkovića Prozivi cu prisustvoval skor svi fudbaleri. Nekoliko njih je bilo opradano odsutno. Pored kostura tima koji je ostao isti od prošlusezonu šef struke Srđan Kocić obelodanio je dosadašnja pojačanja, ma da su u pregovoru sa još nekoliko kvaitetnih igrača. Novajlije su Nemanja Miljković ( Meševo), Andrija Dojčinović (Jablanica); Marko Stošić(Žitorađa), Marko Stojanović(Hajduk Veljko), Ognjen Stanković GFK Dubočica), Dušan Strahinjić ( Nebeski Anđeli), Nemanja Živić (naša krila 1936), kao i povratnici posle pauze od polusezonu zbog školovanja Dušan Dodić, Vidan Stanković i Nikola Cvetković.

Prisutnima se najpre obratio podpredsednik kluba Bojan Veličković koji je između ostalog rekao: Pored kostura koji smo sačuvali doveli smo nekoliko kvaitetnih pojačanja, ma da smo u pregovoru sa još nekoliko igrača i to će se znati za dan ili dva. Itgračima i stručnom štabu ja i predsednik kluba stojimo uvek na raspolaganju šta treba. Cilj nam je u prvenstvu da se što bolje pripremimo i ako nam se ukaže prilika za sam vrh tabele nećemo je propustiti

. Svi pre početka priprema najavljuju prvo mesto . Po meni neka bude prvi onaj ko pokaže najviše na terenu. Od igrača i stručnog štaba tražićemo red rad i disciplinu , i sve što treba igračima neka se obrate stučnom štabu. Takođe posle duže pauze imaćemo u takmičarski pogon RIS- lige i petliće i pionire.

Potom je šef stuke Srđan Kocić se obartio igračima rečima: Imamo mesec dana do početka prvenstva i želim da se pripremimo na njabolji mogući način. Tražiću od fudbalere da na treningu daju svoj maksimum. Pripremni period uobičajeno odvijaće se u tri faze gde već imamo i tri zakazane kontrolne utakmice

. Prvi protivnik biće 23 jula Žitorađa, dva dana kasnije Pusta reka , i 30 jula Jedinstvo iz Gornjeg Stopnaja, ma da su na programu do početka prvenstva još dve -tri kontrolne utakmice. U radu samnom kao i jesenas pomagaće mi Dušan Stanković, i nadam s eda ćemo pripreme sprovesti po planu. Do starta prvenstva tim će se iskristalisati i po meni igraće oni koji budu najbolje radili i budus premni za tešeke okršaje , gde nam je cilj da na svakoj utakmici idemo na pobedu, jer za to smatram da sada imamo dobar tim rekoa je Kocić.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili