JugSport.net

13. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Lebanci ko zapete puške

Lebane:Ostalo je nekoliko dana do starta prvenstva Srpske lige istok u kome Radan iz Lebane gostuje ekipi OFK Topličanina, kome u ovoj letnjoj pauzi po nekim pričama nisu baš cvetale ruže. Ipak Lebančani n put kreću operezno i bez bele zastave, sveni svoje mogućnosti da makar ostanu neporaženi.

O samom startu prvenstva  moj prvi sagorinik šef struke „zelenih“ Goran Đorđević kaže:Pripremni period koji je iza nama nemogu da kažem da sam sasvim zadovoljan, ne načinom rada na terenu, već vremenski period koji smo imali za jedne kompletne pripreme koje smo trebali da obavio.

Morali smo zbog skraćenog rada  da izbacimo neke segmente iz rada. Još ne igramo onako kako ja želim, jer upravo rezultati su polovični od šest odigranih utakmica po dve pobede, nerešnih igara i poraza. Vreme ne radi za nas na pragu je prvenstvo za nekoliko dana, o subotnjem protivniku neznam puno , sve osim poraza za nas bi bio povoljan rezultat. Fudbal je nepredvidljiv ako odigramo onako kako znamo i umemo nadam se povoljnom rezultatu u Prokuplju.  Iskreno se pribojavam gostovanja u subotu kad je reč o suđenju, jer na poslednjem gostovanju kada smo bili poraženi  bilo je dosta čudnih odluka sudije na toj utakmci, pa ono što su mi nagoveštavali neki moji sportski priajtelji pokazalo se tačnim. Ne tražim na bilo kojoj utakmci ponoć sudija ali ne želim da budemo i oštećeni. Naadam se da toga ovog puta neće biti.

Što se tiče anbicije kluba u novoj takmičarskoj sezoni Đorđević kaže: Od kako sam u klubu krenuli smo sa dna tabele i anbicije iz sezonu  u sezonu  su rasle, tako da u ovu takmičarskusezonu ulazimo da se nađemo u samom vrhu tabele, da ne dođemo nijednog trenutka u opasnoj zoni ispadanja. Po nekim prepostavkama se predviđa   da će ispasti veći broj timova, čak možda skoro jedna trečina. Raspored nam na startu ne ide na ruku , sastajemo se sa klubovima koji gaje anbicije  o samom vrhu tabele. Što se tiče satava tim se za start u Prokuplju nazire . Imamo nekih poteškoća oko povrede igrača, ali se nadam da će iz utakmcu u utakmcu sve doći na svoje. Na raspolaganju imamo dovoljan broj igrača tako da kad svi budu spremni da ću biti na slatkim mukama kada budem određivao tim za utakmcu. Na kraju bih poručio ljubiteljima fudbala, koji će nažalost u početku biti uskraćeni da nas prate bilo na svom terenu ili gostovanju, da ćemo sve učiniti da ih ne razočaramo. Oni to zaslužuju jer su tribine naešg satdiona uvek bila pune.

U ime klupskih drugova Nemanja Smiljković jedan od  iskusnih prvodimaca i povratnik iz GFK Dubočicu kaže: Po meni prvo kolo i sam početak prvenstva je nešto što je najbitije u sezoni koja je pred nama. Gostovanje u Prokuplju je uvek bio istinski derbi ova dva tima, tako da i ovog puta to očekujem. Nadam se da ćemo pružiti svoj maksimum i osvojiti sva tri boda.  U prvenstvo ulazimo potpuno spremni  tako da očekujem da nećemo razaočarati naše navijače rezultatom iz Prokuplja.

Pripremne utakmice su pokazale  da smo spremini za start prvenstva. Šef struke je pravio dosta konbinacija oko sastav tima kroz pripremen utakmice , tako da u njega svi mi imamo puno poverenje. Kome bude ukazao šansu na  utakmci u Prokuplju  sigurno će znati da je iskoristi doro. Navijačima bih  poručio da ćemo u prvenstvo ući maksimalno motivisani i da ih svojim igrama i rezultatom nećemo razočarati. Uprava kluba nam je stvorila maksimalne uslove za normalan rad, nema nikavih dugovanja, obezbeđeno je sve za pripremni proces ,tako da je na nama igračima da im se odužimo dobrim igrama.

V. STEVANOVIĆ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print