Opština Medveđa ulazi u sistem savremene Digitalizacije

Medveđa: Pošto je opština Medveđa konkurisala  na Javnom pozivu Minstarstva državne uprave  i lokane samouprave  sa projektom  za pružanje finansiske, tehničke, i druge pomoći  u cilju bržeg i kvaitetnijeg  uvođenja E- uprave  i savremenih inforacionih  tehnologioja  radi unapređenja i modernizacije  rada organa  jedinice lokalne samourave , kao i tehničkih  uslova za elektronsko povezivanje  sa državnim i drugim organima  i organizacijama.

Uredbom o izmeni opštih prihoda i priznanja rashoda  i izdataka budzeta  Repubilke Srbije  za 2020 godinu večina projekata  i opredeljenih sredstava  svim gradovima i opštinama su umanjeni, radi otklanjanja štetnih posledica usled bolseti COVID-19 izavane virusom SARS-COV-2.

Potpisivanju Aneksa Ugovora ispred lokalne samouprave  opštine Medveđa obavio je predsednik opštine dr Nebojša Arsić.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net