JugSport.net

sportski portal južne Srbije

PRAKSA GORNJI DEO TABELE

Bojnik: Fudbaleri Puste reke iz Bojnika i ovogodišnju fudbalsku sezonu završili su u samom vrhu tabele na četvrtoj poziciji , što je praksa ovog kluba da su uvek pri vrhu tabele, sa jasnim ciljem igrati sa sopstvenim igračkim kadrom i takičiti se u zonski stepen takmičenje ne rang više , jer tu odgovara i prema finsiskim mogućnostima i igračkom kadru. Viši rang zahteva veće obaveze, mnogo veća novčana sredstva i tu gde jesu najbolje

Ovogodišnje prvenstvo završeno je na visoko 4 mesto sa 49 osvojenih bodova i skorom na 28 odigranih utakmica 16 pobeda, 1 nerešena 11 poraza uz gol razliku 80 postignutih golova i 45 primljenih.

Proleće je takođe bilo uspešno najspešniji su klub od svih 15 jer su na 14 odigranih utakmica zabeležili 10 pobeda 1 nerešena i samo 3 poraza uz gol razliku čak 51 postignut pogodak najviše od svih i samo 19 primljenih golova. Na svom stadionu kraj Puste reke odigrali su 8 utakmica i zabeležili 7 pobeda uz 1 nerešen rezultat i bez gorčine poraza uz izvanrednu gol razliku 33 postignuta i samo 7 primljena pogodaka i na toj tabeli domaćina su najbolje rangirani od svih ekipa. Na gostovanju su igrali 6 utakmica i zabeležili po 3 pobede i poraza uz pozitivnu gol razliku 18 datih i 12 primljenih golova osvojeno je 9 bodova i zauzimaju 7 mesto na tabeli uspešnosti kao gostujući timovi u ovom rangu takmičenja.

O tako dobrim rezultatima i odličnoj organizaciji kluba sa ponosom govori mladi predsednik kluba ujedno i fudbaler profesor Predrag Vidojević koji kaže: Milina je raditi i biti u ovakvom klubu , gde vlada rad, red i disciplina a o drugarstvu da ne govorim to je na visini. Igramo sa igračkim kadrom isključivo iz opštine Bojnik jer to je i stav lokalne samouprave u Bojniku na čelu predsednikom Nebojšom Nenadovićem koji nam pružaju optimalne uslove za nesmetan rad i postojanje

. O dugovanja po završetku prvenstva i ne razmišljamo jer nikom ne dugujemo ni dinar, tako da ćemo uskoro sa pripremama za novu takmičarsku sezonu početi na vreme i bez ikakvih problema. Kao predsednik zadovoljan sam igrama i rezultatima i osnovan cilj nam je naći se u samom vrhu tabele, bez nekih posebnih ambicija o plasmanu u viši rang jer nam to nije cilj. Sa pripremama ćemo početi u prvoj polovini jula meseca na svom stadionu u Bojniku i tu ćemo ih kompletno sprovesti pod rukovodstvom šefa struke Bobana Nikolića.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili