JugSport.net

sportski portal južne Srbije

TIMOČANIN – VLASINA 1 : 1 (0 : 0)

Stadion: Gradski, Gledaoca: 450, Sudija: Mitrović Nemanja (Prokuplje) 7,5 Strelci: Luka Petrović u 59 min. za Timočanin.,a Stojanović u 82 min. za Vlasinu. Žuti kartoni: Zdravković i L. Petrović (Timočanin), F. Marković (Vlasina).

 

TIMOČANIN: Nakić 7,5 Maljković 7, Stojanović 7, Zdravković 7, Mišić 7, Videnović 7, Petrović 7,5 Sr. Ranđelović 7, Božić 7, Kocić 7 (od 58 min.Stojadinović 7), Jovanović 7,5 (od 75 min. M. Stojanović -)

VLASINA: S. Marković 7, F. Marković 6,5 Cvetković 7, Marinković 7, Kačar 7 (od 72 min. Đokić -), Stefanović 7 (od 65 min. Milosavljević 6,5), Mitrović 6,5 (od 65 Stojanović 7), Vlajković 6,5 (od 72 min. A. Mitrović -), L. Marković 6,5 Stamenković 6,5 (od 43 min. Ilić 7), Nikolić 7,

IGRAČ UTAKMICE: Jovanović Ivica (Timočanin)

Osetio se u današnjoj igri domaćih nedostatak nekolicine igrača koji su morali pre podne da igraju prvenstvenu utakmicu Omladinske lige FS RIS u Popovcu. S druge strane ekipa Vlasine je došla silno motivisana da napravi dobar rezultat i tako počne da se izvlači iz zone ispadanja.

Počelo je šutem Maljkovivića u 14 minutu kada je njegova lopta umalo prošla pored stative Markovića.

Uzvratili su gosti dva minuta kasnije ali je Lazar Marković loše šutirao nabačenu loptu koja je završila preko prečke.

U 22 minutu Marko Videnović je šutirao sa 18 metara ali je izvanredno intervenisao Marković. Isti igrač je u 29 minutu povratnu loptu Luke Petrovića šutirao iz punog trka i pogodio gornji deo preče.

U 58 minutu dobra i brza akcija domaćih preko Marka Videnovića koji šalje loptu ka Luki Petroviću a ovaj iz okreta u padu pogađa donji desni ugao golmana Vlasine.

U 61 minuti Ivica Jovanović je prošao po levoj strani uputio centaršu koji ne koristi Božić i šalje loptu preko gola.

Gosti su imali priliku za izjednačenje u 63 minutu ali je Kačar šutirao pored gola.

U 82 minutu Vlasotinčani su izveli napad po levoj strani, usledio je pas po zemlji, na loptu je natrčao Stojanović i savladao nemoćnog Nakića.

Igrači domaćih se nisu predavali. Hteli su da dođu do novog vođstva i stalno su napadali. Jedan takav napad u nadoknadnom vremenu gosti su presekli na svojoj polovini, usledila je kontra preko Lazara Markovića koji je pobegao odbrani domaćih izašao sam pred Nakićem šutirao ali se munjevitom reakcijom istakao golman domaćih odbranivši šut poslavši loptu u korner.

Aca Stojanović

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print