JugSport.net

16. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Lider se propisno namučio

RADAN –JAGODINA-TABANE  1:2 (1:0)

Lebane: Gledalaca 500. Sudija: Miloš Grujić(Niš) 8. Strelci: Lapćević u 44 za Radan, A. Stanković u 67 ,  Nikolić u 71 za Jagodinu.

RADAN: D: Cakić 7,5, Stoiljković 7 , A: Stamnkeović 6 ( Ivanović-), Cvetković 7, Stevanović 7, Marnikolvić 7 ( Stevanović 6,5), Lapčević 7, Đenić 6,5, Stoicov 6,5, Mirković 7, Slavković 6 ( Živković -),

Jagodina-  Tabane: Vasić  6, Dzonić 6 ( A. Stanković 7), Sujić 7, Jovančić 7, Mićunović 7, Nikolić 7 ( D. Stamneković-), Cvetković 6, Đermanović 6, Stojanović 7, Mladenović 6 ( Stojković 7).

Igrač utkmaice: D. Cakić

Lider na tabeli i dalje ređa pobede,  u ne baš kvaitetnoj fudbalaskoj predstavi                                                          bio je bolji od domaćina ali tek u nastavku sureta kada je i postigao oba pogotka.

Sve do 25 minuta se ništa nije dešavalo ni pred jednim ni pred drugim golom. Tada se ukazala idelna prilika za  Sujića , ali je šutirao traljavo pored gola domaćina.   I kada se činilo da će se na odmor otići bez golova domaći su prvi deo susreta rešili u svoju korist. Sa desne starne, takozvani skraćeni korner izveo je Mirković i na pravom mestu se našao Lapčević , koji je preciznim udracem glavom primorao na predaju golmana Vasića, koji je ostao na gol liniji.

U drugom delu potpuna inicijativa gostiju, što je rezultirao sa dva pogotka  u periodu od samo četri minuta. Igrao se 67 minut kada je  najbolji u gužvi pred gol domaćih bio A. Stanković i sa nekoliko metara savlado , dotad nesavladljivog na golu domaćih D. Cakića.

Samo četiri minuta kaasnije usledio je konačan rezultat na utakmci. Strelac pobedonosnog pogotka je bio Nikolić, koji je odlično pratio napad svojih saigrača i sa nekoliko metara poslao lotu u nebranjeni deo mreže domaćih.

Do kraja utakmice beležimo kolosalnu priliku Mićunovića, kojo je sa nekoliko metara širirao ali se golman domaćih istako odličnom intervencijom, sprečivši siguran pogodak za goste.

V. STEVANOVIĆ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print