JugSport.net

sportski portal južne Srbije

UZ POBEDNIČKI PEHAR I ŠESTICA PROTIVNIKU

FUTSAL TREĆA LIGA -ISTOK

 

KMF BELE CRKVE- KMF JAGODINA 6:3 ( 3:1)

 

Kuršumlija. Hala sportova. Gledalaca 200. Sudiski par: Aleksandar Minić ( Knjaževac) 8, – Bratislav Jović ( Niš ) 8. Strelci: Jovan Jovanović 2, 17, 34, Popović 16, Mijajlović 38 Nikola Jovanović u 39 minutu. za KMF Bele Crkve, Stojanović 11, Vlajković 25, Obradović 28 za KMF Jagodina. Žuti kartoni: Zdravković, Nikola Jovanović ( KMF Bele Crkve), Stojanović ( KMF Jagodina)

 

KMF BELE CRKVE: Mićović 7, Milošević 7, Popović 7,5, Mijailović 7,5, J. Jovanović 9. igrali su još: Lazić -, Kocić 7, Zdraković 7, Marković,7, Simić7, N. Jovanović 8.

 

KMF JAGODINA: Jovanović 8, Vasić 7, Bogojević 7, Vlajković- Tomić 7, Stojanović 7. Igrali su još: Obradović 6, Miletić 6,5.

 

Igrač utakmice. Jovan Jovanović

Pre početka utakmice odata je pošta tragično nastradalim učenicimau Beogradu i odraslih u Mladenovcu u krvavom piru maloletnika i odlasle osobe, koje su Srbiju zavili u crno tri dana.

Pre početka zvanične utakmice uručen je pehar KMF Bele Crkve kao pobedniku i prvaku u ovom rangu koji je izborio plamsnan u Drugu ligu od narednog prvenstva. Dodeli pegara prisutvovala je i delegatija iz FS RIS-a za Futsal takmičenje i to: Nenad Mutavdzić komesar lige, Mikica Stoiljković komesar za delegiranje sudija, Srđan Mijailović direktor Futsala u FS RIS.

Oni su upriličili ovu svečansost i uručili pobednički pehar. I upravo je odigran derbi suret dve ekipe sa vrha tabele šapiona Bele Crkve i drugolasirane Jagodine. Bolji su bili domaćini a po običaju briljirao je Jovan Jovanović koji je psotigao tri pogotka i poneo epitet igrača utakmice.

Već u drugom mninutu J. Jovanović je nagovestio pobedu svog tima postigavši pogodak iz gužve. Gosti su po prvi put prekoStojanovića stigli do egal i činio se da će biti dostojan protivnik.

Međutim do odlaska na odmor još dva pogotka domaćina Popovića u 16 i minut kasnije po drugi putse us trelce upisuje Jovan Jovanović. Jedini pogodak za goste postigo je Stojanović u 11 minutzu igre. Tako da se na odmor otišlo sa vioćstvom domaćina od 3:1.

U drugom delu igre gledali smo kvatetniju fudbalsku partiju . Gosti su sa dva pogotka preko Vlajkovića u 25 i Obradovića tri minuta kasnije stigli do izjednačenja.

Ponovo su domaći zaigrali majestralno i sa još tri pogotka u mreži odličnog golmana Jovanovića naneli katastrofu gostima iz Jagodine. Strelci u drugom delu bili su Jovan Jovanović u 34, Mijailović u 38 i tačku na pobedu stavio je Nikola Jovanović pogotkom u 39 minutu igre, i overio visoku pobedu

i domaćin dokazao u direktnom duelu sa glavnim kandidatom za prvo mesto da je bolji i kvaitetniji tim od ekipe iz Jagodine u svim elementima futsal igre.I pokazali sa pravom da od narednog prvenstva nose epitet Drugoligaša..

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print