JugSport.net

sportski portal južne Srbije

„SLOGAŠI“ ŽELE EKSPRESNI POVRATAK

Leskovac: U prisustvu članova Izvršnog Odbora na čelu sa predsednikom Alekasndrom Đorđevićem, šef struke Miodrag Đorđević sa njegovim pomoćnikom Vladicom Mitićem danas su u prostorijama FK Sloge u Leskovcu izvršili prozivku na kojoj se pojavolo petnaestak fudbalera. Neki su bili opravdao osutni zbog godišnjih odmora.

Sve prisutne najpre je pozdravio predsednik Aleksandar Đorđević koji je poželeo uspešne pripreme, dobro zdravlje svih posebno fudbalera i da pripreme proteknu u najboljem redu. Takođe je rekao da pokušaju da se ekspresno vrate među Srpskoligaše, jer smatra da im je tu mesto.

Potom se obratio i šef struke Miodrag Đorđević koji je izneo plan i program priprema koje će se odvijati u tri faze. Kompletan tok priprema rekao je Đorđević odradićemo na našem terenu i povlašćenih neće biti. Tražiću od igrače rad red i disciplinu, kako bi smo uz adekvatna pojačanja jer je tim u fazi formiranja pokušali  jednim dobrim radom da izborimo ponovni povratak u Srpskoj ligi istok, zato smo i zakazali ovaj datum početka pripreme, kako bi se što bolje pripremili za start prvenstva, koje još uvek nije tačno precizirano sa  datumom njegovog početka. Na kraju bi svim igračima poželo dobro zdravlje i da ih mimoiđu povrede i što spremnije svi dočekamo  start prvenstva u Zona –jug, koja će ove godine biti izuzetno kvalitetna bio je jasan Đole.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print