POPOVČANI OČITALI LEKCIJU „CARIIMA“

CAR KONSTANTIN –BUDUĆNOST 1 :4

Niš: Fudbaleri Budućnosti iz Popovca očitali su pravu lekciju Car Konstantinu iz Niša porazivši ih visokim rezultatom 4:1. Tako su pokazali da se ozbiljno pripremaju za prolećni deo prvenstva i borbe za sam vrh tabele Srpske lige-istok.

Budućnost je igrala u sasatavu: D. Stamneković, Mijatović, Topalović, Božović, N. Petrović, A. Stamenković, L. Petrović, Stojev, Rangelov, Nikolić, Djorđević. Igrali su još: Živi, Denković, Stanković, Milosavljević, Stojković, Milenković. Strelci za pobedbički tim bili su: Mijatović u 20, Denković u 60, 69 i 75 minutu igre.

Boje Popovčana više ne brane jer su klub napustili: Petar Ikić,Aleksandar Cvetković (Sinđelić)Marko Branković (Radnički BGD), Filip Krstić (Trajal).

Do početka prolećnog dela prvenstva Budućnost će odigrati sledeće prijateljske utakmice 11 februara sa OFK Budućnost, 16 februara sa Topličaninom, 18 februara sa Trajalom, 23 februara sa Radničkim iz Pirota, 27, februara sa Slogom iz Despotovca .

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net