JugSport.net

sportski portal južne Srbije

NIKAD USPEŠNIJA JESEN MEDVEĐANA

Medveđa: Fudblaleri Jablanice iz Medveđe pod dirigentskom palicom iskusnog trenera Srđana Kocića  jesenji deo prvenstva završili su na drugoj poziciji odmah iza Svetlositi iz Badnjevca koji si prvi pobedom u posledenjem kolu nad Jedinstvom iz Gornjeg Stopanja , dok je Jablanica podklekla i bila poražena od Radana iz Lebane (0:2)  poštpuno zasluženou sred Medveđe,  i tako Badnjevčani postali lideri prvenstva  jesenjeg dela Zone jug za takičarsku jesenju polusezonu   2021/22 godini .

Ta razliku u igri i rezultatima  od predhodnih prvenstva kada su se borili za opstanak i bili u donjem delu tabele ovog puta šef struke  Srđan Kocić je konsolidovao redove. U sebi je imao takođe mlade sardnike  predsednika kluba Marka Ivanovića i sportskog direktora Stefana Rajčevića, trio koji je radio dobro i rezulutat nije izostao.

Na svom terenu odigrali su  8 utakmica  i zabeležili 6 pobede i po 1 remi i poraz uz gol razliku 18 datih i 4 primljenih golova osvojeno je 19 bodova.Po uspešnosti kluboiva na svom terenu osvojili su takođe drugu poziciju na tabeli timova domaćina.

Na gostovanju taj skor je nešto slabiji gostovali su na 6 utakmice i zabeležili 2 pobede  3 remija i 1 poraz i to upravo od lidera Svetlosti uz gol razliku 8 datih i 10 pšrimljenih golova osvojeno je 9 bodova

Jesenji deo prvenstva osvojili su na drugom mestu sa sa 28 saklupljeh bodova na 14 odigranih utakmica  uz gol razliku 26:18  zabeležene su 8 pobede  4 nederšene utakmice i samo 2 poraza po jedan na svom terenu od Radana  i na gostovanju od lider a prvenstva Svetlosti na gostovanju u Pukovcu gde igraju kao domaćini.

Igraćki kadara nije bio mnogo širok boj ekluba branili su: goman Miloš Mitić, Jović, Zarić, Mihajlović, Janković Ibraimović, Janković, Zaimi, Stefan i Slavko Rajićević, Ivanović, Savić, Palevivić, Z. Ž. Sahiti, Dojčinović, Kostić, Grozdanović, M. Stošić, tako da šef struke Srđan Kocić nij imao mnogo izbora oko sastava tima.

O jesenjem delu prvenstva sportski direktor Steafn Rajčević jedan ujedno i od glavnih poluga tima kaže:  Sve je počelo da se slaže i da dolazi na svoje mesto dolaskom za šefa struke Srđana Kocića sa kojim smo postigli ove jesenji rezultat koji nismo odavno postigli u  zonskom stepenu takmičenja. Igrali smo spoj mladosti i iskustva,

drugarstvo je bila glavna poluga do uspeha jer smo svi na terenu bili ravnopravni nije bilo ono mladi da budu vodonoše starijima svi smo se borili i dali svoj maksimum. Trenutno je pauza  imamo neka nedovršena posla ali se nadamo da će se i to rešiti do kraja godine, da budemo svi zadovoljni. Očekuejmo na proleće da pojačamo malo redove i da se nađemo tu u samom vrhu tabele, nije nam cilj plasman u viši rang , jer i ovde muke mučimo kad je reč o finansiskom delu ali svi u klubu očekujemo bolje dane  da če doći.

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print