JugSport.net

sportski portal južne Srbije

KOŠARKAŠI RADANA NE ZNAJU ZA PORAZ

Lebane: Novo rukovodstvo Košarkaškog kluba Radan iz Lebane na čelu sa mladim i ambicioznim kako predsednikom kluba Bojanom Veličkovićem tako i trenerom Mihajlom Iićem koji povremeno i on ponekad ulazi u igru kad  zaškripi, kao i tehniko kluba Đorđe Mitić u prvevstvo  Druge muške regionalne košarkaške lige istok ušli su maksimalno spremni rešeni da osvoje prvo mesto i Lebanu podare  člana Prve muške košarkaške regionalne lige istok, jer to zaslužuje lokana saouprva u Lebanu na čelu sa predsednikom Ivanom Bogdanovićem koja maksimalno posvećuje pažnju razvoju sporta u Lebanu. Biče to dar koji

će se ponositi.

Na spisku su  se nalazili sledeći igrači D. Ivklović, D. Stojanović, Đ. Jović, M. Ilić, A. Ilić, N. Denić, M. Zdravković , N. Velićlpvić, M. Bogdanović, N. Dejanović, S. Božić

U prvom delu prvenstva odigrali su devet utakmica, prvi strelac tima je bez sumnje D. Ivković kojo je u proseku postizao oko 30 koševa po utakmicu, tu su još Zdravković, Stojanović, Dejanović i Veličković.

Na tih osamt utakmica u Bojniku su pobeđeni sa u proseku po 30 koševa razlike i to najpre domaćin   Pusta reka,zatim  BIN iz Zaječara možda i jedini kandidat za prvo meseto Radanu, KK Hisar, KK Jastrebac, dok su na gostovanju pobeđeni KK Trijunf, KK Soko banja, KK Kuršumlija, i KK Svrljig. Na osam  odigranih utakmica postignuli su KK Radana 674   u proseku po utakmici 84 koševa dok  su primili po jednoj utakmci 56, 6 košeava.

Jedini problem je što se još uvek igra kao domaćin u Bojniku, ali Uprava  i igrači Radana nemaju nikave zamerke na domaćinstvo Bojničana. Kada bude osposobljena naša Balon  hala onda će biti još lakše, nadajmo se za takmičenje u Prvoj regionalnoj košarkaškoj ligi –istok, kada će tribine hale biti prepune.

O minulom prvenstvu trener Radana Mihajlo Ilić sa ponosom kaže: Prvi deo prvenstva je proteko u dobroj atmosferi na treninzima, korektnim zalaganjem igrača i  na utakmici,  što se pokazalo na terenu          uspešno    i dovelo do dobrog rezultata. Završili smo polusezonu kao prvi na tabeli bez poraza. Dobra saradnja sa upravom u stvaranju uslova za rad, i organizaciju utakmice, bio je jedan od faktora što smo napravili ovakav rezultat. Čestitao bih svima u klubu na ovakvoj polusezoni, sa nadom da će i drugi deo prvenstva biti još bolji. Za drugi deo prvenstva planiramo da nastavimo u istom ritmu, jer nam je cilj da uđemo u viši rang takmičenja , znači da osvojimo prvenstvo u ovom rangu takmičenja.

Pred praznike bih svojim igračima poželeo , kao i protivnicima pre svega zdravlje, , pre svega tu mislim da izbegnu povrede, i da u zdravoj i dobroj atmosferi  sportski završimo ovu sezonu. Simaptizerima kluba da obećamo dalji još bolji rad u klubu, zalaganje i borbu  u ostvarivanju cilja da KK Radan ostvari plasman u viši rang takmičenja i da se pored  dobrih rezultata igramo još lepšu košarku. Na kraju mi ne predostaje drugo nego da svama poželim Srećne novogodoišnje praznike.

Predsednik kluba Bojan Velićković takođe kaže: Slažem se sa izjavom mog trenera Mihajla Ilića i nastojaćemo da osvojimo prvo mesto i plasman u viši rang takmićenje, zašta imamo i podšku lokane samouprave u Lebanu na čelu sa predsednikom opštine Ivanom Bogdanovićem i predsednikom Skupštine Bobanom Pejićem. Moja saradnja sa igraćima i stručnim štabom je na visokom nivou, sve funkcioniše bez prekorno.

A mi u ime sportskog portala JUGSPORT.NET  ništa drugo nam ne predostaje   nego da poželimo  da  ih posluži zdravlje i sreća i da uz dobre igre osvoje prvo mesto jer po kvailtetu tima kojeg KK Radan ima to zaslužuje. SREĆNO.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print