JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Radan je ugostio lidera na tabeli

Lebane: Gledalaca 100. Sudija: Nemanja Krstić ( Lebane). Strelci: Ivanović u 52 i Smiljković u 62 za Radan, Pavićević u 9  min. za OFK Kosanicu.

RADAN: Veličković, Cakić, Cvetković, M. Stevanović, Milošević, Petrović, Dodić, M. Stojanović, Smiljković, M. Stanković, Ivanović. Igrali su još: Stoiljković, Mitić, S. Stojanović, Slavković, Denčić, Zarić.

OFK KOSANICA: Spalević, Đorđević, Pavićević, N. Jovanović, J. Jovanović, Milić, Kocić, Radovanović, Rangelov, Milićević, Vučković. Igrali su još; Cerović, Lazarević, Đinđić.

Na pomoćnom terenu kraj Jablanice, Radan je ugostio lidera na tabeli Zona- zapad OFK Kosanicu iz Kuršumlije, koja se pred malobronim gledaocima pokazala kao dobar tim, tako da sa pravom drži lidersku poziciju na tabeli. Susret su odigrali oba tima bez po nekoliko prvotimaca, ali su I jedni I drugi tim pokazali zavidnu fizičku pripremljenost, tako da šefovi stuke Radana Goran Đorđević I OFK kosanice Ivica Ćurćić mogu biti zadovoljni prikazanom igrom svojih  izabranika.

Prvi su došli gosti u voćstvo već na samom početku utakmice  u 9 minutu, strelac je Uroš Pavićević, koji je preciznim udarcem savladao mladog golmana domaih Veličkovića. U 15 minutu domaći su imali idelanu priliku za poravnjanje rezultata, odličan udrac Mileta Stojanovića, Spalević je bravuroznom intervencijom sprečio siguran pogodak. U 20 mintu još bolja prilika za izjednačenje . Nad Dodićem je napravljen prekršaj I sudija Krstić je pokazao na pelan, gosti su protestovali da je dosuđen prestrogo. Udrac je izveo Mile Stojanović ali je pogodio levu stativu gola gostiju.  Tako se na odmor otišlo sa minimalnom predošću gostiju iz Kuršumilje.

U drugom delu Radan je bio bolji tim, imao više od igre, što je to matrijalizovao  sa dva pogotka I pitanje pobednika rešio u svoju korist.  Najpre je mladi Ivanović savladoa inače oldičnog na golu gostiju  Spalevića. Da bi potom rezultat preokrenuo u svoju korist Smiljković I postavio konačnih 2:1 za domaći tim. Već u sudotu u Lebane u goste dolazi Morava iz Vladičinog Hana, tako da će po svoj prilici to biti generalna proba pred start prvenstva kada u Lebane Radan u 10 kolu dočekuje Jedinstvo iz Paraćina.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print