“ORLIĆI” VISOKO UZLETELI

ZONA CENTAR

 

SVRLJIG- OFK SINĐELIĆ 1:3 ( 0:1)

Svrljig. Gledalaca 200. Sudija: Bogdan Ilić ( Niš) 7. Strelci: N. Ilijić u 80 (KU) za Svrljig, M. Milošević u 32, A. Stojković u 82, 84 minutu za OFK Sinđelić. Žuti kartoni: P. Nikolić ( Svrljig), D. Stamneković ( OFK Sinđelić).

 

SVRLJIG: Čudić 6, Milojević 6, Nikolić 6, Mihajlović 6,Radenković6, Milić 6. (M. Marković 6), V. Petrović 6, , (Aleksić-), Nedeljković 6, Ilijić 7, D. Petrović 5,5, (Bojić 6), D. Stojanović 5,5.

 

OFK SINĐELIĆ: Dinčić 7, Topalović 7, Đorđević 7, Ajdarević 7, A. Stojković 8, Ikić7, (Prvulović-), Kostić 7, (Cvetanović 7), Milošević7,5, (V. Stojanović-), Stamenković7, (Stojčić-), Cvetković 7, Ristić 7.

Igrač utakmice: Aleksandar Stojković

 

Lder na tabeli sve redom šiša, bilo to n asvom ili gostujučćem ternu. Ovog puta su na svom terenu u Svrljigu porazili istoimenu ekipu koja se u prvom delu držala dobro i tek u 32 minutu su primili taj jedini pogodak u prvom delu igre a strelac je M. Milošević. U drugom delu viđena su još tri pogotka.POšto je Ilijić u 80 minutu iz kaznenog udarca poravna rezultat i činilos e da će biti prvi tim ovog proleća koji će im otkinuti bod. Međutim sam dva minuta kasnije na sceni stupa A. Stanković i u 82 i dva minuta kasnije postiže dva pogotka i tako overava sigurnu pobedu “orlića” na gostovanju u Svrljigu gde je do pobede došao teže nego što se očekivalo.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net