JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Da ostanu na tabeli tu gde jesu.

Brzi Brod: Već dve nedelje na stadionu  u Brzom Brodu  radi se četri puta nedeljno pod dirigentskom palicom iskusnog trenera Dejana Krstića, sa jednim jedinim ciljem da se Brzobrođani na kraju prvenstva nađu tu i gde su završili jesenji deo na tabeli. Da bi taj zacrtani cilj ostvarili zato su i krenuli sa priprema mnogo ranije od svih u rangu u kome se takmiče a to je Zona –centar, što bi možda i bolje zvučilo Niška fudbalska zona, jer klubovi u ovoj zoni čine upravo  je iz Nišavskog okruga.

Kompetan tok prpema biće ovavljen  u Brzom Brodu, koji će se upobičajeno sastojati iz tri faze   . U prvoj se već u veliko radi na sticanju psihofizičke izdržljivoti u drugoj rad sa loptom  i u trećoj kotrolne utakmice kako bi trener Krstić iskritalisao tim za prolećni deo prvenstva. Lideru na tabeli za petama su FK Pukovac, Jedinstvo iz Gornjeg Matejevca i Naša krila iz Belotinca, pa zato i ne prepustaju ništa slučaju krenuli su rano i žele da budu ispred svih na kraju.

Treneru Dejanu Krstiću na raspolaganju su: Golmani Ivan Đorđević, Stefan Kitanović , Andrija Mitić i Branko Zlatić i igrači Đorđe Nedeljković, Nikola Marković,Dušan Spasojević, Nikola Andrić,Lazar Jovanović, Đorđe Cvetanović, Nemanja Anđelković, Dimitrije Cvetanović, Pavle Stojanović,Mladen Tošić, Dušan Kostić, Marko Pavlović, Dušan Milenković, Uroš Jovanović, Petar Jovanović, Ilija Ilić, Aleksandar Ilić, Jovan Jovanović, Miloš Ivković, lazar Stamenković i Dušan Tasić.

U dosadašnjem prelaznom roku klub je jedino napustio  Luka Jovanović , dok su pojačanja Jovan Jovanović(Car Konstantin),Branko Zlatić(Mladost-Medoševac),Lazar Stamenković(FK Elid),Miloš Ivković(Orlajne). Klub je u pregovorima sa još nekoliko igrača  za koje će se znati za neki dan kako bi trener Krstić imao na uvid sa kojim igračkim kadrom može da računa za prolećni deo prvenstva.

Da je reč o dobroj organizaciji unutar kluba govori podatak da su zakazali već pet kotrolnih utakmica  i raspored je sledeći: 7 februara sa Deliski vis, 14 februara sa OFK Sinđelić, 17 februara sa Budućnost iz popovca,21 februar sa Jedinstvo iz Paraćina,  i 28 februara po svoj prilici i genralna proba pre tsart prvenstva sa ekipom Car Konstantina.

O samom priprenom peridu i ambicijam klub šef struke Dejan Krstić kaže:Milina je raditi u jednim ovako oragizoivanim klubom  kada sve funkcioniše besprekorno. Počeli smo sa treninzima mnogo ranije od svih zonaša u našem rangu. Radimo četiri puta nedeljno i zasad sve protiče u naboljem redu. Svi igrači rade dobro, povređenih zasad nema što mi je kao šefu struke posebno drago.Verujem da ćemo uz jedan dobar rad u pripremnom periodu i krontrolnih utakmica dostići taj nivo pripremljenosti,  tako da ćeo već od starta staviti svima do znanja da nam je cilj osvajanje prvog mesta.

Ne intersuje nas drugi klubovi, već rad u našem klubu da se što bolje pripšremimo i ostavrimo zacrtani cilj a to je plasman u Srpskoj ligi istok. Tako ćemo se Upravi kluba odužiti  za ono što su  nam stvorili uslove za rad I novu infrastukturu na koju bi pozavidele  i mnogo veće fudbalske sredine. Privilegovanih igrača neće  biti , svako će morati da se dokaže na terenu kako bi izborio dres sa prvim timom i bio deo u osvajanju titule prvaka.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print