MLADENOVIĆ MEDVEĐI PODARIO ZLATO

Medveđa: Upravo u tek završenom Kup takmičenju koje je danas održno u Bačkoj Palanci takmičar karte kluba Jablanica iz Medveđe i repezentativac Srbije u GFK Federaciji Nikola Mladenović se po svoj prilici pretplatio na zlatna odličja, i još jednom potvrdio da je vanseriski takmičar u borbama u karate sportu. Pojavio se u svojoj kategoriji do 75 kg težine i nije ponovo imao premca da se okiti zlatnim odličjem i tako je i zvanično postao najbolji karate borac u svojoj  kategoriji u Sbiji.

O današnjem uspehu u telefonskom razagovoru, koji smo upravo završili Mladenović je bio kratak: Koristim priliku da ovde iz Bačke Palanke pozdravim sve moje drage sugrađane u Medveđi i da mi je posebno zbog njih drago, što sam ih obradovao po ko zna koji put ovim zlatnim odličjem. Trudiću  se da to činim i u buduće, a sve zasluge za ovako velike uspehe dugujem mom vrsnom treneru Milivoju Zlatkoviću, sa kojim smo  uvek pa i pred ovo prvenstvo radili dobro i rezultat nije izostao. Jer na treningu se osvajaju  medalje , na takmičenje samo odeš po nju da je osvojiš kad si dobro pripremljen za takmičenje,  bio je jasan na kraju Nikola Madenović jedan od uzora svim mladim ljudima u njegovoj sredini gde živi, radi i marljivo trenira.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net