DIKSON NOVI KORMILAR BRZOBORĐANA

Brzi Brod:Uprava  OFK Brzi Brod povukla je možda najbolji potez, pošto je za šefa struke angažovala Aleksandra –Dikosona Jovanovskog u ovom letnjem prelaskom roku. Tako će Srpskoligaša iz pregrađa Niša u novoj fudbalskoj sezoni sa klupe predvoditi iskusni trener sa dugim radnim stažom iskustvom i licencom koju poseduje i za viši rang takmičenja

.

O angažovanju u OFK Brzi Brod Jovanovski kaže: Nakon poziva čelnika OFK Brzoig Broda nisam se mnogo dvoumio  prihvatio sam njihov poziv bez razmišljanja. Posle kratke pauze zbog poznate situacije povodom Covid-19 radujeme da ću raditi u klubu gde su mladi igrači željni dokazivanja.

Sa takvim igračima je milina raditi i verujem da ćemo obostrano biti zadovoljni  po prihvatanju poziva da budem šef struke. Srpska liga je ove godine jako kvaitetna i to će biti dodatni podsticaj za sve nas u klubu, gde očekujem obostanu saradnju na viskom nivou.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net