Медијско представљање учесника из Медвеђе на такмичењу „Србија у ритму Европе“

Највећи регионални музички фестивал за децу, „Србија у ритму Европе“, данас је званично посетио Медвеђу са намеромда широј публици медијски представи кандидате који ће на овогодишњем такмичењу представљати општину Медвеђа.

„Драго ми је што се налазимо на овом јако лепом месту, на Видиковцу,  где се Медвеђа види као на длану. Дошли смо да објавимо за коју ће земљу општина Медвеђа певати на такмичењу. Уколико победе, екипа из Медвеђе ће путовати за Белгију 7-10 данаод Ритма Европе, обзиром да ће ове године представљати управо Белгију са песмом -Rhythm Inside“ истакао је Игор Карадаревић, директор телевизијског програма “Србија у ритму Европе“.

Шесточлана екипа из Медвеђе на челу са Катарином Петровић ће представити септембра, Медвеђу песмомкојом је Белгија наступала 2015. Годинена Евровизији, а кореографијом ће наступ употпунити Анђела Јовић, Милан Илић, Милена Илић, Јелена Петровић и Стефан Петровић. Пред њима је задатак да свој врхунски таленат за певање и плес усавршавају током вишемесечних припрема са тренерима гласа као и уметничким директорима сценског перформанса програма „Ритам Европе“.

„Деца су наши највећи промотери, наша будућност и понос. Сви пројекти које радимо су намењени заправо њима. Нагласио бих да градови и општине, којих има 24 на овогодишњем такмичењу, међу којима је и Медвеђа, заједно чине убедљиво највећи дечији пројекат у Републици Србији на којем млади имају прилику да презентују и развију своје таленте. Општина Медвеђа пружа сву логистичку подршку која је потребна за реализацију овог пројекта, као што су маркетиншка промоција фестивала, обезбеђивање потребних простора, технике и свега осталог што је потребно како би се наши представници што боље припремили.

Ове године ће наша Катарина имати нешто тежу улогу, јер ће певати и на фламанском језику, али смо сигурни да то неће бити препрека већ њен додатни мотив да покаже оно што зна.Нашој деци желим успех и победу, и да обезбеде општини Медвеђа место домаћина идуће године, како би промовисали нашу општину, нашу Горњу Јабланицу и њене лепоте, чиме би се употпунила слика о Медвеђи, нашем гостопримству и нашој талентованој деци која нас представљају”- рекао је председик општине, Небојша Арсић.

 

 

 

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net