JugSport.net

sportski portal južne Srbije

SVILAJNČANI UKROTILI BROĐANE

SRPSKA LIGA-ISTOK

 

RADNIČKI – OFK BRZI BROD 3:0 1:0)

Svilajnac: Gledalaca 250. Sudija: Đorđe Anđelković ( Kruševac) 7. Strelci: J. Jovanović u 5, L. Nikolić u 60, Radosavljević u 62 min. Žuti kartroni: Stamneković ( Brzi Brod).

 

RADNIČKI: Radojković 7, Šapić 7, (Stojković-), J.Jovanović6,5, (Vučić -), Grozdanović 7, Milošević 7, (Blagojević -), Stojanović7, Milenković 7, Radosavljević 7,5, A. Milošević7, Novićić7, (Ljubisavljević -), Sujić 7

 

OFK BRZI BROD: Stefanović F. Stanković Pešić Ćirić (Cvetanović -), Stamenković Grčić Stojanović Tošić Vučković Janković (Kostić 6), Vulić(Stoiljković 6)

 

Igrač utakmice: Radosavljević

Još jedenom je domaćin zabeležio sigurnu pobedu u duelu sa timom iz predgrađe Niša koji se grčevito bori za opstanak. U prvom delu videlo se samo jedan pogodak i to već na startru u 5 minutu mladog J. Jovanovića i to je bio rezultat prvog dela igre. U drugom još dva pogotka taman toliko za visoku pobedu od tri gola razlike. Najpre je prednost udvostručio L. Nikolić u 60 da bi samo dva minuta kasinije Radosavljević i postavio konačan rezultat utakmice. Sigurna pobeda od tri gola razlike.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print