JugSport.net

sportski portal južne Srbije

TITULA OVERENA “PETARDOM”

ZONA CENTAR

 

OFK BRZI BROD – NAŠA KRILA 1946- 5:1 ( 3:1)

 

Brzi Brod: Gledalaca 300. Sudija: Stefan Golubović(Aleksinac) 7. Strelci: U. Stošić u 7, D. Cvetanović u 14,N. Marković u 22, P. Stojanović u 70, N. Dinić u 86(KU) za OFK Brzi Brod, Ž. Cvetković u 33 za naša krila 1936. Žuti kartoni: V. Petrović, I. Krstić ( Brzi Brod). M. Stojanović, S. Marković, M. Tasić(Naša krila 1936).

 

OFK BRZI BROD: S. Kitanović 7, F. Stanković 7, N. Marković 7 ( M. Krstić-), M. Veličković 7, D. Kostić 7, U. Stošić 7,5, V. Petrović 7 N. Dinić 7), P. Stojanović 7,5, D. Cvetanović 7. 5, (B. Milosavljević-), I. Krstić 7 ( U. Mitić-), I. Jović 7 ( M. Žikić-).

 

NAŠA KRILA 1936: M. Stojanović 6, M. Petković 6, M. Ignjatović 6,5, V. Perović 6, M. Stojković 6, S. Marković 6, L. Petović 6, M. Miljković 6,5, Ž. Cvetković 7, M. Stevanović 6,5 ( N. Manojlović-), M. Tasić 6 ( N. Ilić-).

Igrač utakmice: Uroš Stošić

Lider jesenjeg dela prvenstva na svom terenu u Brzom Brodu oprostio se do proleća od svoje verne navijače koji su njihov dvanasesti igrač “petardom” koju su podeliči ekipi iz Belotinca, i sve je bilo rešeno u prvom delu utakmice kada su postigli tri pogotka, doduše i u dreugom delu su bili efikasni sa još dva pogotka, dok su gostila dozvolili da postignu počasni pogodak.Serija golova počela je rano već u 7minutu najbolji pojedinac na utakmici U. Stošić načeo je mrežu gostiju i najavio seriju pogodaka. Isto toliko je prošlo od prvog kada je postignut i drugi pogodak u 14 minutu a prednost je udvostručio D. Cvetanović. Već od 22 minuta bilo je 3:0 za domaćina i pitanje pobednika je bilo rešeno us trelce se upisao N. Marković. Do odlaska na odmor gosti su uspeli da u 33 minutu preko Ž. Cvetkovića postignu počasni pogodak. U drugom delu još dva pogotka u mrežu gostiju. Četvrti pogodak delo je P. Stojanovića u 70 minutu , da bi tačku na visoku pobedu stavio u 85 iz opravdano dosuđenog kaznenog udarca kojeg je izveo i pretvorio u pogodak rezervista N. Dinić. Tako je okončan jesenji deo prvenstva titula prvaka prezimiće u Brzom Brodu potpuno zasluženo, jer su ove jeseni pokazali najviše od svih.