JugSport.net

sportski portal južne Srbije

POBEDA ZA MIRNU ZIMSKU PAUZU

ZONA JUG

 

JABLANICA – PLANTAŽA 4:2 ( 3:1)

Medveđa: Gledalaca 150. Sudija:Dalibor Zlatković ( Vranje ) 7. Strelci: A. Savić u 23, M. Ivanović u 33, 48, B. Mihajlović u 44 za Jablanicu, Ž. Dimitrijević u 6(KU) i 75 za Plantažu. Žuti kartoni: B. Mihajlović, M. Kostić(Jablanica).

 

JABLANICA: M. Stamneković 6,5, A. Ivković 7, N. Filipović 7, G. Đokić 7, B. Mihajlović 7,5, Stefan Rajčević 7, M. Ivanović 8, ŠK. Sahiti 7, A. Savić 7,5, M. Kostić 7, D. Ibraimović 7,5.

 

PLANTAŽA: M. Ivanović 6,5, J. Tasić 6, Ž. Dimitijević 7,5, M. Stojanović 6,5, A. Pešić 6, N. Prokopović 6,5, M. Novković 6, Z. Nikolić 7, N. Krstić 6,5, S. Stojanović 6,5, M. Dimitrijević 6,5.

Igrač utakmice: Marko Ivanović

Fudbaleri Jablanice suse pobedom oprostili od svoje navijače do proleća vrednom pobedom nad ekipom Plantaže: Interesantan podatak da su utakmicu i jedna i druga ekipa započele sa istim i završile susret sa istim timom brz ijedne izmene na obe strane. Gosti su prvi došli u voćstvo još u 6 minutu iz kaznenog udarca kojeg je izveo inače dvostruki strelac B. Mihajlović. Međutim domaćin je krenuo još žešće i do odlaska na odmor tri puta pogodio protivničku mrežu. Najpre se u strelce upisao A. Savić u 23, potom M. Ivanović u 33 i mladi i daroviti B. Mihajlović u 43 minutu tako da se na odmor otišlo voćstvom domaćina od dva gola razlike.

U srugom delu utakmice po jedan pogodak na obe strane i to oba strelca su dvostruki. Najpre je u 48 minutu svoj drugi inače za tim četvrti postigao najbolji pojedinac utakmice M. Ivanović, da bi u 75 tačku na konačnih 4:2 svojim drugim pogotkom postigao za goste i sebe Ž. Dimitrijević.

V. STEVANOVIĆ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print