JugSport.net

sportski portal južne Srbije

DA SE ZNA KO JE STARIJI

ZONA JUG

 

GRACKO- OFK KOSANICA 2:3 ( 1:2)

Kuršumlija: Gledalaca 200. Sudija: Aleksandar Nikolić ( Leskovac) 8. Strelci: A. Kovačević u 40, M. Kovačević u 54(KU) za Gracko, M. Lapčević u 8, P. Mladenović u 21, N. Ristić u 56 za OFK Kosanicu. Žuti kartoni: Nije ih bilo.

 

GRACKO: S. Krstić 7, I. Lazić 6,5, I. Ivanović 6,5, S. Stefanović 7, U. Ristić 7, N. Krstić 6,5, N. Đorđević 6,5, N. Rašić 7, M. Kovačević 7, D. Kukureković 6,5, A. Kovačević 7.

 

OFK KOSANICA: N. Spalević 6,5, S. Đorđević 6, N. Ristić 7, B. Ilić 7,5, V, Kocić 7, B. Lukić 7, D. Mijajilović 7, A. Arsić 7, P. Mladenović 7,5, L. Miljković 7, M. Lapčević 7, 5 ( P. Lazarević 7).

Igrač utakmice: Predrag Mladenović

Dva tima koja igraju na istom terenu kao domaćini OFK Kosanica pravi, dok prinudni tim sa Kosova i Metohije ekipa Grcko iz Starog Gracka odigrale su utakmicu obe ekipe sa samo jednom izmenom i to kod gosta Kosanice na poluvremeno.Seriju pogodaka otvorio je jedini zamenjeni igrač M. Lapčević zbog povrede već u 8 minutu igre. Svoju još jednu dobru partiju krunisao je pogotkom golgeter Kosanice Predrag Mladenović u 21 minutu i udvostručio prednost uslovnih gostiju. U samom finišu prvog dela u 40 minutu domaćin je pogotkom A. Kovačevića smanjio dvostruku prednost i sa tim rezultatom se otišlo na odmor. U drugom delu utakmice po jedan pogodak na obe strane najpre je pogodak postigao i poravnao rezultat u 54 minutu iz kaznenog udarca M. Kovačević da bi samo 2 minuta kasnije konačan rezultat na utakmici postavio N. Ristić za konačnih 2:3 u korist OFK Kosanice, koji će pobedom dočekati prolećni deo prvenstva dok tim iz Sraog Gracka porazom , ali je ove jeseni osvetlao obraz dobrim igrama , što govori i položaj na tabeli za razliku do ranijih sezona kada su igrali timovi sa Kosova i Metohije.

V. STEVANOVIĆ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print