ТИМОЧАНИН – МЕШЕВО 2 : 3 (1 : 1)

 

Стадион: Градски, Гледаоца: 150, Судија: Миладиновић Душан 7, Стрелци: Младеновић у 37 и Јовановић у 53 мин. за Тимочанин.,а Ђокић у 4, Милићевић у 67 и Дељанин у 79 мин. за Мешево. Жути картони: Илић, С.Стојановић и Коцић (Тимочанин), Милићевић и Дељанин (Мешево). Црвени картон: Јовановић (Тимочанин) у 69 мин.

 

ТИМОЧАНИН: Накић 7, Милојковић 6, Маљковић 6, Стојановић 6, Ранђеловић 6,5 Коцић 6, Живић 6, Младеновић 6,5 (од 62 мин. М. Стојановић -), Илић 6,5 Божић 6, Јовановић 6,5

МЕШЕВО: Гашић 7, Цојић 6, Радовановић 7, Марковић 6,5 Жижа 6,5 Петровић 7, Ристић 6,5 (од 59 Мајдевац -), Анђелковић 6,5 Милићевић 7, Дељанин 7, Ђокић 7.

ИГРАЧ УТАКМИЦЕ: Милићевић (Мешево)

Осетио се у данашњој игри домаћих недостатак неколицине стандардних играча. Гости су дошли у рано вођство. У 4 минуту након корнера домаћи играчи нису успели да избаце лопту из казненог простора па је Ђокић снажно упутио приземни шут и погодио унутарњи део стативе гола голмана Накића.

Тимочанин је узвратио шансама у 22 и 30 минуту али најпре шут Коцића а потом и Живића нису били довољно прецизни.

У 37 минуту у гужви Живић је проследио лопту до Младеновића а овај је силовитим шутем погодио десни горњи угао Гашића.

До краја полувремена по једна шанса на обе стране али без реализације.

Друго полувреме је почело голом домаћих. Ранђеловић је у 53 минуту прошао по левој страни упутио центаршут а највиши у скоку био је искусни Јовановић па је тако и други пут Гашић морао да вади лопту из мреже.

Одмах након вођства Тимочанин је преко Живића имао колосалну шансу и уместо да увећа вођство лопта је након шута отишла преко гола. Гости су своје прилике пропустили у 62 када је Накић одбранио шут Дељанина и у 64 када је голман домаћих укротио и шут главом Радовановића.

У 67 минуту Милићевић поравнава резултат шутом искоса из казненог простора, а други резултатски обрт на овој утакмици у 79 минуту постиже Дељанин шутем са полудистанце погодивши даљи угао голмана Накића.

Аца Стојановић