JugSport.net

sportski portal južne Srbije

TIMOČANIN – MEŠEVO 2 : 3 (1 : 1)

 

Stadion: Gradski, Gledaoca: 150, Sudija: Miladinović Dušan 7, Strelci: Mladenović u 37 i Jovanović u 53 min. za Timočanin.,a Đokić u 4, Milićević u 67 i Deljanin u 79 min. za Meševo. Žuti kartoni: Ilić, S.Stojanović i Kocić (Timočanin), Milićević i Deljanin (Meševo). Crveni karton: Jovanović (Timočanin) u 69 min.

 

TIMOČANIN: Nakić 7, Milojković 6, Maljković 6, Stojanović 6, Ranđelović 6,5 Kocić 6, Živić 6, Mladenović 6,5 (od 62 min. M. Stojanović -), Ilić 6,5 Božić 6, Jovanović 6,5

MEŠEVO: Gašić 7, Cojić 6, Radovanović 7, Marković 6,5 Žiža 6,5 Petrović 7, Ristić 6,5 (od 59 Majdevac -), Anđelković 6,5 Milićević 7, Deljanin 7, Đokić 7.

IGRAČ UTAKMICE: Milićević (Meševo)

Osetio se u današnjoj igri domaćih nedostatak nekolicine standardnih igrača. Gosti su došli u rano vođstvo. U 4 minutu nakon kornera domaći igrači nisu uspeli da izbace loptu iz kaznenog prostora pa je Đokić snažno uputio prizemni šut i pogodio unutarnji deo stative gola golmana Nakića.

Timočanin je uzvratio šansama u 22 i 30 minutu ali najpre šut Kocića a potom i Živića nisu bili dovoljno precizni.

U 37 minutu u gužvi Živić je prosledio loptu do Mladenovića a ovaj je silovitim šutem pogodio desni gornji ugao Gašića.

Do kraja poluvremena po jedna šansa na obe strane ali bez realizacije.

Drugo poluvreme je počelo golom domaćih. Ranđelović je u 53 minutu prošao po levoj strani uputio centaršut a najviši u skoku bio je iskusni Jovanović pa je tako i drugi put Gašić morao da vadi loptu iz mreže.

Odmah nakon vođstva Timočanin je preko Živića imao kolosalnu šansu i umesto da uveća vođstvo lopta je nakon šuta otišla preko gola. Gosti su svoje prilike propustili u 62 kada je Nakić odbranio šut Deljanina i u 64 kada je golman domaćih ukrotio i šut glavom Radovanovića.

U 67 minutu Milićević poravnava rezultat šutom iskosa iz kaznenog prostora, a drugi rezultatski obrt na ovoj utakmici u 79 minutu postiže Deljanin šutem sa poludistance pogodivši dalji ugao golmana Nakića.

Aca Stojanović

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili