JugSport.net

sportski portal južne Srbije

IVER NE PADA DALEKO OD KLADA

Herceg Novi: Da iver ne pada daleko od klada evo još jednog očiglednog primera i to ovog puta u fudbalskom životu. Aleksandar Hel rođen 2007 godište u Herceg Novom krenuo je tatinim stopama , a po svoj prilici ako se dan po jutru poznaje Aleksandar je na dobrom putu da prevaziđe svog oca Olivera koji je dugo stajao među stativama i branio za mnoge klubove u Srbiji. Aleksandar je još sad visok 190 cm i tek će da raste i da se razvija , ali se u njemu krije veliki potencijal da jednog dana izraste u vrhunskog čuvara mreže, to predviđaju ne samo stručnjaci već i svi poznavaoci fudbala u Crnoj Gori. Golman je Kadetske selekcije FK Igalo i selektiran u kadetskoj repenzentaciji Crne Gore, a neće se mnogo zabaviti kada će stati i na gol prvog tima ako klubovi zainteresovani za njega ne budu brži i privole ga u svoje redove

. Otac Oliver je rođeni Beograđanin , gde je i sa uspehom branio u tamošnje klubove . Aleksandar je krenuo tatinim stopama kao golman i drugog izboira nema to je njegoiva pozicija u fudbalskom životu i razvoju, jer je vrlo talentovan i vredan momak, za koga nema predaha na treningu svestan da se sve stiče na treningu a na utakmicama primenjuje i stiče iskustvo. Zasad je bio na probi prošlog leta u FK Vojvodini iz Novog Sada i trenirao sa kadetskom selekcijom i bio je zadovolji a i on sam je zadovoljan onim što je pokazao i naučio u ovom Super ligašu Srbije.

O svom sinu Aleksandru otac Oliver kaže: O njegovoj karijeri ovde u Herceg Novom brinem ja koji radim sa njim i nema nikakve sentimentalnosti, čak sam i strožiji nego što treba kad je upitanju rad sa njim na treningu, jer osećam njegov talent i ne želim da ispsutimo to i dođemo do prave prilike koja nam se ukaže a to je odlazak u nekom većem fudbalskom klubu, jer svojim talentom i posvećenosti na treningu to zaslužuje.

O njegovoj karijeri pored mene kao roditelja brine i poznato fudbalsko ime sada trener mlađih kategorija Dejan Kaplanović iz Jagodine koji je imao uspešnu fudbalsku karijeru u OFK Beogradu i GFK Jagodini, tako da smo u stalnom kontaktu i njegova pomoć nam je od velike koristi , jer je Kaplanović fudbalsko ime koje je poznato čitavoj fudbalskoj javnosti kako u Srbiji tako i ovde u Crnoj gori jer naše poznanstvo datira još iz Beograda. Sa njim ćemo mnogo lakše doći do željenog cilja rekao je na kraju Oliver.

 

Nama ništa drugo ne preostaje nego da u ime naj čitanijeg Sportskog portala jugoistoka Srbije JUGSPORT.NET poželimo Aleksandru uspeha u 2024 godini i da im se njemu i ocu Oliveru ispune sve želje uz dobrog pre svega zdravlje i da na ovim stranicama jednog dana pišemo o Aleksandru Supeligaškom golmanu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print