JugSport.net

sportski portal južne Srbije

JUBILEJ RADANA OBEŽEN I OVOG PUTA

Lebane: U prelepom ambijentu restorana “Caričin grad” u samom podnožju iskopne grada “Justinijan Prima” FK Radan je obeležilo dan postojanja kluba 2 januar u prisustvo igrača, člana uprave kluba, veterana i simaptizera ovog kluba, gde su evocirane uspomene na današnji dan. Podeljeni su i paketići deci fudbalera dar FK Radana za Novu 2024 godinu, od strane deda Mraza , što je obradovalo sve mališane.

Bili su prisutni svi fudbaleri ekonomi i članovi uprave kluba ispred kojih se obratio podpredsednik kluba Bojan Veličković koji je između ostalog rekao. Pre svega zahvaljujem se na uspešno završđenoj polusezoni zahavljujem se lokalnoj samoupravi  koji su nam pomogli dosta uprkos  problemima koje smo imali u radu i postojanju kluba. Konsolidovali smo redove i zahvaljujem se svima onima koji su došli na današnju svečanosti koju ćemo obeležiti skromno ali što kaže stara poslovica da se ne zaboravi.

Mi svi težimo cilju da na proleće imamo samo jedan cilj a to je osvajanje prvog mesta i povratak u društvo Srpskoligaša posle dužeg vremena , gde nam i pripada mesto .

U toku su pregovori sa pojačanja i u mnogome će od njih zavisti dali ćemo ostvariti ili ne ono što smo zacrtali.

Zahvalio bih se odazivu veterana kluba ne svih jer nismo mogli sve da pozovemo ali u ime onih koji su došli reč prepuštam prredsedniku veterana i dugogodišnjem predsedniku kluba Novici Bogdanoviću koji će da Vam se obrati.

Bogdanović je između ostalog rekao:

Pre svega da vam četitam Novu 2024 godinu i da vam poželim pre svega zdravlje i sreću u porodici i da vam se ostavre ciljevi koji ste zacrtali.Pozdravio bih sve fudbalere i njihove članove porodice, Jedan od njih je kao što je rekao pre mene gospodin Veličković plasman u viši ran takmičenja, tu niste mnogo zaostali može to da se nadomeseti,

još ako su u planu neka nova imena u to nisam upućen, ali vi ste pre svega dobri momci i to radite pre svega zbog vas , možda ovog trenutka ništa ne znači ali kad prođe vreme i postanete veterani , onda se vratite na ta sećanja i da imate šta da podelite sa drugarima i komšijama o vašim uspesima.

Tu moraju da se poklope sve kockice i da vi pružite svoj maksimum , a ako je neko drugačije zacrtao vi se protiv toga nemožete boriti. Hvala upravi kluba što nije mimoišla ovaj datum jer i ja kad sam bio predsednik kluba 2 januar dan FK Radana smo proslavljivali ,

što i ova uprava kluba to razume i organizacija je na visokom nivou. I još jednom hvala upravi kluba na organizaciji proslave dana FK Radana i želim vam uspešnu prolećnu sezonu da je na kraju svi zajednički proslavimo.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print