JugSport.net

sportski portal južne Srbije

VLASAOTINČANI UIPALILI MOTORE

Vlasotince: Pod voćstvom novog -starog šefa stručnog štaba Dragana Nikolića fudbaleri FK Vlasine član Srpske lige istok svoje pripreme za prolećni deo prvenstva započeli su prozivkom koju je obavio Nikolić u subotu 20 januara na stadionu Rosulja. Od 26 igrača prozivci se nisu odazvali iz opravdanih razloga Milan Stojanović, Mladen Mladenović, Bogdan Stamneković, Dušan Lukić, i Nemanja Đokić. Pripremama su priključeni i igrači iz omaldinskog pogona Nemanja Tasić, Dušan Miladinović, Martin Kuculović. Na veliku radost u klub se vraćaju Milan Stojanović, Nebojša Marković, Filip Miljković, Nikola Stoiljković, i Marko Milošević. Nova imena u redovima Vlasotinčana su još pridošlice Slobodan Stojković, Marko Miljković i Petar Stojanović.

Prozivci su prisustvovali predsednik kluba Ivan Rajković, sa svojim saradnicima iz Upravnog odbora kao i novoimenovani sportski direktor bivša fudbalska legenda Bratislav Pejčić-Pejča, koji je branio bolje nekoliko naših Superligaša.

Predsednik kluba Rajković između ostalog je rekao: Osnovni cilj svih nas u klubu je opstanak u Srpskoj ligi istok za ovu takmičarsku godinu, jer nam tu pripada mesto po kvalitetu i renomeu kluba koji imamo. Iskoristio bih priliku da Vas sve pozdravim i igračima pre svega da poželim uspešne pripreme i da Vas mimoiđu povrede i da zdravi i spremni dočekate start prolećnog dela prvenstva, kada u prvom kolu gostujemo Budućnosti u Polovcu timu iz gornjeg dela tabele 3 marta.

U toku pripremnog perioda odigraćemo i pripremne utakmice sa Radanom iz Lebana, Radničkim iz Pirota, OFK Topličaninom iz Prokuplja, a generalna proba biće u Kruševcu takođe sa Srpskoligašem Jedinstvo 1936. Postoji mogućnost da će biti zakazana još neka kontrolna utakmica o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena. Do kraja prelaznog roka radimo na tome da obezbedimo još nekoliko zvučnih pojačanja kako bi stvorili u timu što zdraviju konurenciju za najbolji sastav.

Na kraju bi poželeo šefu stručnog štaaba Draganu Nikoliću uspešne pripreme , da kroz svoj plan rada ima što manje problema i dobrim rezultatima vratimo naše verne navijače na popularnoj Rosulji bio je jasan ambiciozni i mladi predsednik kluba Ivan Rajković i sam nekadašnji standarni prvotimac ovog kluba.

Na kraju ne preostaje nam ništa drugo nego da u ime naj čitanijeg Sportskog portala jugoistoka Srbije FK Vlasini igračima stručnom štabu i upravi kluba poželimo najpre uspešne pripreme, potom dobre rezultate u prolećnom delu prvenstva i da i u idućoj takmičarskoj godini se nađu tu gde se nalaze sada.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print