JugSport.net

sportski portal južne Srbije

“GRAFIČARI” TRENIRAJU ŽESTOKO

Beograd: Pod stručnim nadzorom šefa struke Marka Neđića fudbaleri RFK Grafičara članovi Prve lige Srbije na prozivci su se okupli svi na koje računa šef struke. Prvi trenin odrađen je iza južne tribine stadiona Crvene Zvezde. Šef sttuke “grafosa” na raspolaganju ima sledeći tim:

Golmani Bogdan Marinković i Ivan Guteša. Odbranbeni bedem čine- Aleksa Jovanović, Marko Đurić, Viktor Radojević, Aleksej Vučkovbić, Boris Mađo, Bratislav Mirić, David Đurić, Favour Inueka Ogbu, Sredina terene je Filip Vasiljević, Andrej Petrović, Andrija Fratrovic, Andreja Maksimović, Branko Đukić, Duncan Mekenzi, Luka Krsmanović.

Napadački red čine-Milenko Mijatović, Ognjen ajder, Strahinja Stojanović, Veljko Mladenović i Vladimir Petrović.

Promene su obeležile zimski prelazni rok u redovima Grafičara kako u stručnom štabu tako i u igračkom kadru. Odlaskom Nikole Mikića u Prvi tim Crvene Zvezde -dosadašnji trener omladinaca našeg razvojog tima Đorđe Čotra će biti novi pomoćnik Marku Neđiću.

Ekipa se dosta podmladila juniorima koji će odraditi pripreme sa seniorskom ekipom, a to su: Luka Nikolić i Luka Borović dok su Viktor Radojević i Andrija Maksimović na pripremama sa Crvenom Zvezdom na Pafosu.

Na prvoj prozivci šef stručnog štaba Marko Neđić je rekao: Igračim abih poželeo mnogo sreće na poslovbom i privatnom planu . Vredno su radili tokom pauze. Pratili smo program koji su morali da ispoštuju za vreme praznika. Krećemo u snažan trenažni proces, bez uvoda.

Radićemo sa loptom od prvog treninga. Očekuje nas trening prve dve nedelje u Beogradu pa potom se selimo na Kipar. Po povratku ćemo imati još jednu nedelju za pripreme na našem ternu pred nastavak prvenstva Prve lige Srbije. Do odlaska na glavni deo priprema odigraćemo dve kontrolne utakmice protiv Slovana iz Rume prvaka Srpske lige Vojvodine i Voždovca.

Takođe ćemo na Kipru imati konkurentne protivnike sa kojima ćemo moći da se nadigravamo. Potenciraćemo timski ali i individualni rad sa fudbalerima. Pred nama je naporan i sadržajan priod bio je jasan šef struke RFK Grafičara Marko Neđić.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print