JugSport.net

sportski portal južne Srbije

FK VRŠAC SE OZBILJNO PRIPREMA

Vršac: Pod stručnim štabom šefa struke Zorana Kostića fudbaleri FK Vršca član Prve lige Srbije pripreme za prolećni deo prvenstva počeli su 15 januara , radiće na svom terenu u Vršcu do 2 febrauara kada se sele na bazičnim pripremamau Međugorje gde će ostati do 11 februara. U stručnom štabu pored šefa struke Kostića su još Miljan Đurović, Marko Kačarević, Nemanja Jeveričić, i Ljuban Vučković.. Na pripremama u Međumurju odigraće i kontrolne utakmice 4 februara sa Železničarem iz Sarajeva, 7 februara sa Trnje Zagreb i 10 sa Marsoniju iz Slavonskog Broda.

Do odlaska na pripremama 27 janura odigraće utakmicu sa Radnički iz Sremske Mitrovice u Pazovi, 31 januara sa Viitorul Panduri iz Rumunije u Vršcu. Po povratku sa pripremama sledi generalna proba 17 februara protiv Kolubare iz Lazarevca a mesto odigravanja biće naknadno određeno.

Klub su zasada napustili golman Nemanja Andrijanić ( Malta), Petar Gradnja( (FAP iz Priboja), Mateja Stašević(Zvezdara), Uroš Miladinović( vratio se u Čukarički) i Vukašin Braunovići Luka Stojanović.

U međuvremenu boje Vrščana pojačali su Nenad Petrović,(Mladost -Lučane), Aleksa Vujić ( povratnik u FK Vršac koji se vraća iz Loznice).

Pripreme zasad protiču u najboljem redu povređenih nema , svi marljivo rade i izvršavaju svoje zadatke. Privilegovanih nema svako će morati da se izbori za svoje mesto u timu, jer samo poštenim radom i zdravom atmosferom među igračima i stručnim štabomse stiže do uspeha. Kroz kontrolne utakmice kako na bazičnim pripremama tako i ovde kod nas tim će se iskristalisati i spremno ćemo dočekati start porvenstva kada nam u goste dolazi FK Mačva iz Šapca rekao je šef stuke Zoran Kostić.

Na kraju u ime naj čitanijeg sportskog portala jugoistoka Srbije JUGSPORT.NET vlasnika Vukašina Stevanovića poželimo fudbalerima FK Vršca pre svega uspešne pripreme, da proteknu bez povreda i da spremno dočekaju start prvenstva kada na svom terenu dočekuju FK Mačvu iz Šapca i da u prvenstvu startuju pobedom i da beleže dobre rezultate na proleće.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print