JugSport.net

sportski portal južne Srbije

KRUŠEVLJANI KRENULI U ODBRANI TITULE

Kruševac: Šef stručnog štaba Trayala Ivica Momčilović izvršio je prozivku na kojoj su se odazvali 23 igrača, dok su opravdano bili odsutni Nemanja Spasojević i Marko Đorđević koji će se priključiti timu već na narednom treningu . Prozivci je prisustvovao i predsednik kluba Vladan Gašić koji je svim fudbalerima i stručnom štabu poželeo uspešne pripreme da proteknu bez povreda i u zdravoj radnoj i sportskoj atmosferi. Cilj je da sa sačuva liderska pozicija na tabeli i ekspresno se vrate tamo gde nam je mesto u Prvoj ligi Srbije bio je kratak Gašić.

Novajlije u redovima Kruševljana su Milovan Ilić rođen 1997 godište, koji igra na poziciji desni i levi ofanzivni vezni igrač. Dosad je branio boje Igala, Slobode iz Užice, Radničkog iz Pirota, Topličanina iz Prokuplja, OFK Petrovca i Radnički iz Sremske Mitrovice.

Drugo pojačanje u redovima “gumara” je Nikola Dukić rođen 1998 godište i igra na poziciji centralni vezni igrač. Dosad je u dva navrata bio član Trayalau prvenstvu 2017/18 i 2019/20 god. A nastupao je i za Napredak iz Kruševca, Jedinstvo iz Paraćina, Mladi Požarevac, Radnik iz Surdulice, Real iz Podunavci i Meševo.

Treće zvučno pojačanje je Marko Dedijer rođen 2001 godine i igra na poziciji levi ofanzivni vezni , centralni vezni. Prošao je sve mlađe kategorije Crvene Zvezde iz Beograda igrao za Rad, Karlovac 1919, OFK Grbalj, Slogu iz Kraljeva, i Dunav iz Prahova. Upisao je dosad i pet nastupa u Super ligi Srbije.

Stipendiski ugovor sa klubom potpisao je Bogdan Dunjić rođen 2008 godine kao kadet i igra na poziciji veznog igrača.

Redove Kruševčjana napustili su Luka Arsenović, Mitar Radivojević i Nikola Milošević.

Što se tiče pripremnih utakmica već 26 januara će snage odmeriti sa GFK Dubočicom u Leskovcu, 3 februara u Kruševcu protiv Timočanina iz Knjaževca 7 februara će ugostiti Metalac iz Gornjeg Milanovca, 17 februara protiv SFS Borac iz Paraćina, 18 sledi Kup utakmica i 24 februara sledi generalna proba protiv Borca iz Čačka, pred star prvenstva Srpske lige istok kada se Trayal sastaje na otvaranju sezone sa komšijama FK Meševo u istoimenom mestu kraj Kruševca.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print