JugSport.net

20. april 2024.
sportski portal južne Srbije

LEBANČANI UKNJIŽILI PRVU TROJKU

ZONA JUG

 

RADAN- OFK KOSANICA 4:1( 1:0)

Lebane: Gledalaca 300. Sudija: Dalibor Zlatković ( Vranje) 7. Stelci: M. Stanković u 45, Krstić 46, Smiljković u 74. Živković u 80 za Radan, Lazrević u 50 za OFK Kosanicu. Žuti karton: A. Radovanović ( Kosanica).

 

RADAN: N. Babić 7, S. Stoiljković 7, M. Milošević 7,5, P. Krstić 7,5, A. Anđelić 7, ( M. Ilić-), Ž, Aleksić 7 ( Živkjović 7,5), M. Stošić 7, M. Stanković 7, ( M. Cvetković-), S. Kostić 7, N. Perić 7 ( N. Smiljković 8,

 

OFK KOSANICA: Spalević 6, D. Mijajlović 6 ( M. Lapčević 7,), U. Vukoičić 7, A. Radovanović 6,5, N. Milojević 6, J. Stević 7, , U. Simić 6 ( L. Miljković-), B. Ilić 6, ( M. Čomić-), P. Mladenović 7, V. Jovanović 7, P. Lazarević 7.
Igrač utakmice: Nemanja Smiljković

Izvanredna fudbalska partija na otvaranju prolećne sezone u kojoj je Radan bio bolji tim i zasluženo osvojio prve prolećne bodove. Gosti sa podmlađenim sastavom nisu mogli ništa više da urade osim časnog poraza.

U prvom delu utakmice igralo se na polovini gostiju ,koji su se branili na čelu sa iskusnim golmanom Spalevićem, koji je nekoliko puta odličnim intervencijama sprečio da domaći postinu pogodak. Ipak se na odmor otišlo sa minimalnoj prednosti domaćina koji su u 45 minutu posle filigramske akcije koju je započeo Ž. Aleksić koji je proigrao Anđelića a ovaj do M. Stankovića koji je sa nekoliko metara ubacio loptu pored nemoćnog Spalevića

. U drugom delu samo što je počeo susret P. Krtsić je udvostručio prednost domaćina na dva pogotka. Ipak najlepši trenutak na utakmici u 50 minutu kada je Lazarević iz slobodnog udarca sa dosta udaljenosti poslao loptu u sam gornji levi ugao nemoćnog Babića koji je samo pogledom ispratio let lopte u mrežu. Igrao se 74 minut kada je najbolji pojedinac na utakmici Smiljković iskoristio kiks nekog iz odbrane gostiju i postigao treći pogodak za svoj tim.

Konačnih 4:1 je delo rezerviste Živkovića koga je izvanredno proigrao Smiljković, a ovaj iskosa sa desne strane neodbranjivo poslo loptu u suprotnu stranu koja je završila u maloj mreži.

V. STEVANOVIĆ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print