JugSport.net

18. april 2024.
sportski portal južne Srbije

PIROĆANCI KRENULI UPRKOS SNEGU

Pirot: Pirotski Radnički član Srpske fudbalske lige istok, danas ( ponedeljak 22.1) je uprkos snegu i hladnom vremenu krenuo sa pripreama za prolećni deo prvenstva sa ciljem da pokušaju da sustignu lider na tabeli Trajal iz Kruševca koji je dosta poodmako na tabeli.

Na prozivci su se odazvali 23 igrača većina iz jesenjeg dela ekipe. I pored zaostatka od 15 bodova , predsednik kluba Bratislav Ćirić i trener Goran Lazarevićistakli su pred sredstvima javnog informisanja da je Radnički institucija i da uvek mora da juriša na najviši plasman. Odlazak iz kluba najavili su Adzibaba, Marković, Antić, Bogdanović i Ristić.

Klub je prinuđen da traži pojačanja za prolećni deo prvenstva. Posebno su interesantni za dolazak u klub “bonus” igrači.U stručnom štabu nema promena Goranu Lazreviću će pomagati Marko Mančići Ivica Dzunić.

 

 

Ekipa će raditi kompletan tok priprema u Pirotu na terenu sa veštačkom travom i dva pomoćna terena Gradskog stadiona. Do starta prvenstva 3 marata Beli će odigrati 7 kontrrolnih utakmica , prvi početkom februara sa Jedinstvom iz Paraćina

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili