JugSport.net

sportski portal južne Srbije

„ČIVLAČANI“ UPALILI MOTORE

Leskovac: Jedan od nastarijih, ujedno i među najrenomiranijim klubovima u Leskovcu Sloga, član Zone jug u nedelju 21 januara, tačno u podne, označili su početak priprema za prolećni deo prvesntva sa verom i nadom da će im doneti mnogo bolje rezultate nego jesenas.

Nakon neubedljive jesenje sezone, u koljoj su Slogaši od kandidata za titulu prvaka sami sebe doveli u krug ekipa koja će se u prolećnom delu sezone boriti za opstanak , stručno rukovodstvo kluba je bilo veoma aktivno u toku zimske pauze. Uprava kluba pojačana je dolaskom Novice Vučkovića prekaljenog sportskog radnika dok je igrački kadar pojačan sa čak pet novih ,kvalitetnih igrača, povratnici Nenadom Kostićem  (Mladost 1959-Vinarce), Stefanom Kostićem ( Nemačka), golmanom Lazarom Mitrovićem ( Mladost 19959-Vinarce), Markom Stankovićem( Progres-Ladovica) kao i novajlijom Vukašinom Kostićem (Zloćudovo), inače prvim strelcemJablaničkeokružne  lige u jesenjem delu prvenstva.

Time je prelazni rok završen već prvog dana priprema.Svi igrači nosioci igre u jesenjem delu prvenstva ostali su verni klubu , dok će neki mladi igrači biti prosleđeni na kaljenje klubovima sa ovog područja.

Iskusni šef struke Miodrag Đorđević izvršio je prozivku kao što rekosmo u nedelju 21 januara na kojoj se odazvalo 20 igrača a prozivci su prisustvovali sve novajlije koji su ove zime prispeli u ovaj klub.

-Nadam se da smo uspeli da ukonponujemo odičan sasatav sa kojim, na kraju prvenstva ,možemo biti u samom vrhu tabele, da bi u narednoj takmičarskoj godini istakli kandidaturu  za najviši plasman i povratak u Srskoj fudbalskoj ligi. Kompletan tok priprema odradićemo na našem terenu kao i terenima u obližnjoj okolini.

Odigraćemo i pet kontrolnih utakmica i na kraju spremno  da uđemo u nastavak prvenstva- izjavio je Miodrag Đorđević šef struke FK Sloge iz Leskovca člana Zone jug.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print