JugSport.net

20. april 2024.
sportski portal južne Srbije

BUDUĆNOST HERCEGNOVAČKOG FUDBALA

Herceg Novi: Škola fudbala “Herceg Novi” odnovana je još 2018 godine i već uspešno fukcioniše pet godina i iznedrili su mnoge talente Crnogorskog fudbala. Osnivač škole fudbala je Nikola Mrdović. U radu sa polaznicima škole fudbala sa velikim uspehom radi stručni štab Nikola Mrdović, Oliver Hil i Nemanja Ranđelović bivša poznata fudbalska imena. Škola broji preko 100 mladih i perpektivnih fudbalera koji sa lakoćom upijaju sve što im se pokaže na treningu.

A stručni štab radi i na vaspitavanju svih dečaka da budu pre svega dobri ljudi pa će samo po sebi doći da jednog dana postanu poznata fudbalska imena. Kategorije polaznika podeljena je u pet kategorija i treniraju preko čitave godine generacije 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, i 2018 godište.

Polini sport Arena u Herceg Novom je sportski centar gde se održavaju treninzi. U sklopu škole pored fudbalera postoji i škola golmana Herceg Novog koji okuplja u svom sastavu golmane rođene 2007, 2008, 2009, 2011, 2013, 2015, 2016 godište tu iz Herceg Novog nije bitno kojem klubu pripadaju. Treninge golmana vodi Oliver Hil koji je uspešno branio bolje dosta klubova iz Srbije i naravno Crne Gore. Svi dečaci poseduju svoj talent bilo fudbalski ili golmanski ali se posebno može sa pravom izdvojiti Mihajlo Vasilijević, Miloš Pribiračević Vanja Vuković(golman) i mnogi drugi čiji bi spisak bio mnogo duži nego ove što su izdvojeni, odnosno pomenuti.

U ime sportskog portala JUGSPORT.NET školi fudbala želimo sve najlbolje u Novoj 2024 godini i da ih posluži zdreavlje i sreća i da na fudbalskim terenim abeleže dobre rezultate a i da bududobri učenici u školi .SREĆNA NOVA 2024 GODINA ŽELIM VAM JOŠ JEDNOM VLASNIK PORTALA VUKAŠIN STEVANOVIĆ IZ LEBANA.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print