JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Gatuzo sa Toplice pojačao FK Žitorađa

 

Jedan od najstandardnijih igrača Topličanina, značajno pojačanje Žitorađi za nastavak sezone

ŽITORAĐA – Kako je juče potvrđeno našoj redakciji, od izvora bliskih klubu i na kraju i od samog igrača, do jučerašnji zadnji vezni Topličanina Dejan Stamenković, novi je fudbaler Fk Žitorađa.

Stamenković u Žitorađu dolazi kao jedan od najstandardnijih igrača Topličanina u prethodnim sezonama, i glavna okosnica nebesko plavih u veznom redu. Profil igrača kakav je Stamenković u mnogome će doprineti igri Žitorađe u nastavku sezone, a 31-godišnji Stamenković, kaže da ne oseća pritisak zbog dolaska u Žitorađu:

– Ne osećam nikakav pritisak, svestan sam u koje vreme dolazim u Žitorađu, i to mi je samo dodatni motiv da dam sve od sebe i pomognem ekipi da izbori opstanak u zoni. – rekao nam je Dejan Stamenković.

On dodaje da je Topličanin napustio zbog spleta okolnosti o kojima ne želi javno da priča.

– Iako klub juri ulazak u viši rang, odlučio sam da ga napustim usled spleta okolnosti o kojima ne bih da pričam. O Topličaninu kao klubu ću uvek pričati sve najlepše, a svojim dojučerašnjim saigračima želim puno uspeha i da na stogodišnjicu kluba izbore plasman u Srpsku ligu tamo gde im je i mesto. – objašnjava Stamenković, koji je zbog stila igre fudbalskoj javnosti u Toplici poznat po nadimku ”Toplički Gatuzo”

U dosadašnjoj karijeri Stamenković je branio samo boje FK Topličanina gde igra od svoje devete godine. Podsetimo, Stamenković je deseto pojačanje FK Žitorađa u ovom prelaznom roku, a kako je na nedavnoj prozivci rekao Srđan Krstić našoj ekipi trebalo bi očekivati još neko novo ime u klubu.

N. Tonić

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print