JugSport.net

sportski portal južne Srbije

DUBOČICA CILJA USPEŠNIJE PROLEĆE

Leskovac: Danas je na stadionu GFK Dubočice novi špef stručnog štaba Marjan Živković izvršio prozivku sa svojim pomoćnocima i tako označio start priprema za prolećni deo prvenstva , a potom održao i prvi trening u ovoj godini.

Na prozivci su se odazvali i bili prisutni čak 28 fudbalera .

Svim prisutnim na prozivci najpre se obratio predsednik kluba Dejan Savić i Sportski direktor Vladica Cekić sa jednakom željom da zimski pripremni period protekne u što boljem ambijentu. Da igrače pre svega prevaziđu povrede i da se prolećni deo prtvenstva dočekaju u još boljem ritmu i da se beleže još bolji rezultati nego jesenas.

Novoimenovani šef struke Marjan Živković se najpre pšredstavio fudabelrima a potom im u kratkim crtama objasnio svoj plan rada kroz pripremnom periodu sa željom i ambicijom da tim postigne na proleće još bolje rezultate u odnosu na jesenji deo tabele . Za to treba da se što bolje pripreme i spremno dočekaju start prvenstva.

Novo lice u stručnom štabu pored šefa struke Živkovića je kondicioni trener Miloš Đurović sa bogatom domaćom i intrenacionalnom karijeru u ovom poslu. Dosad je radio u Repezentaciji Srbije do 21 godinu, Crvenoj Zvezdi, Metalcu, OFK Beogradu, Voždovcu, Beogradskom Sinđeliću i van naše zemlje u Al Najma, Al-Jahra SC, Al Mesaimeer, Al Riffa FC, Al- Shamal FC Sitra i FC Telavi.

U ime naj čitanijeg sportskog portala jugoistoka Srbije Jugsport.net ne preostaje nam ništa drugo nego da upravi, stručnom štabu i fudbalerima GFK Dubočice poželimo pre svega uspešene pripreme , dobro zdravlje i još bolje igre u prolećnom delu prvenstva i više pobeda nego jesenas.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili