JugSport.net

sportski portal južne Srbije

SERIJA BEZ PORAZA SE NASTAVLJA

ZONA JUG

 

JABLANICA- SLOGA(LE)1:3 (0:1)

 

Medveđa: Gledalaca 200. Sudija: Dalibor Zlatanović (Vranje) 7,5. Strelci: A.Savić u84(KU) za Jablanicu, S. Jović 35, V . Ristić 54, V. Kostić 87 za Slogu. Žuti kartoni: Šk. Sahiti, M. Papović, A. Ivković ( Jablanica), V. Ristić, D. Đokić ( Sloga)

 

JABLANICA: Stamneković 7, A. Krstić 6,(A. Ivković-), G. Đokić 5,5, S. Janković 6, F. Zaimi 6, B. Mihajlović 5,5, S. Rajčevićž 6,5, Šp. Sahiti 6, (D. Ibraimović-).

A. Savić 6, M. Palević 6,(M. Kostić-), M. Papović 7,

 

SLOGA (LE): L. Mitrović 7,5, V. Ristić 7,5, D. Đokić 7, A. Ilić 7,5, N. Stojković 7, N. Kostić 8, A. Cekić 7, V. Mitić 7, S. Jović 7,5, S. Kostić 7, V. Kostić 7,5.

Igrač utakmice: Nenad Kostić

Neporažene ekipa ovog proleća iz Leskovca nastavlja sa pobedama svojih protivnika, tako da su u 6 odigranih kola postigli gol razliku inpozantnu( 24:05) . domaćin je uspeo da parira donegde u prvom delu igre, a golman Stamenković je branio dobro i zato se na odmor otišlo sa samo jednim golom prednosti gostiju iz Leskovca.Jedini pogodak postigao je S. Jović u 35 minutu igre. Domaći su u 45 minutu mogli do izjednačenja , ali je udarac sa bele tačke Spalevića golman Mitrović bravurozno odbranio. U drugom delu igre gosti su bili bolji i prednost su udvostručili u 54 minutu preko V. Ristića i tada je već bilo jasno pitanje pobednika. U finišu utakmice još po jedan pogodak na obe strane. Najpre je V. Kostić postigao treći pogodak za goste i najavio visoku pobedu. Jedino što su domaći učinili na ovoj utakmici to je pogodak iz kaznenog udarca u 87 minuta kojeg je izveo A. Savić i postavio konačan rezultat 1:3 i gosti su sa dva gola  razlike kući odnela sva tri boda potpuno zasluženo.

V. STEVANOVIĆ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print